Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Endelig alvor igjen!

Publisert  21.07.2007
Etter to helger uten fotball regner vi med at mange er spente før søndagens kamp  
Slik vil vi se John Pelu på Gjemselund!

Under mange regner vi med å kunne telle både spillere, trenere, publikum samt vi i kil.no. Det er godt med litt fotballferie, men jammen er det trivelig å komme i gang igjen også.

Den 15. serierunden og kampen mot Hønefoss er den siste før serien snur. Det er grunnen til at KIL nå har to hjemmekamper på rad – neste helg kommer Mandalskameratene, motstander i serieåpningen, på besøk.

For å ta helgas kamp først er noe av det mest spennende å se hvilket lag KIL stiller med. I mandagens treningskamp mot Fredrikstad spilte verken Magnus Sylling Olsen eller John Pelu, hvilket selvfølgelig svekket laget. Mot Hønefoss håper vi at begge to er tilbake. Fredagstreninga gjennomførte de ihvertfall begge to, så det er grunn til å være optimistisk.

Vi mener at det var mye positivt i den tidligere nevnte treningskampen og håper at spillerne klarer å ta med seg dette inn i seriespillet. Spesielt synes vi at midtbanetreeren og forsvarsfireren fungerte bra. Derfor mener vi at det ikke er noen grunn for Thomas Berntsen til å endre på noen av disse lagdelene.

Ikke slik.

Før kampen kan nok Berntsen få gitt en del instrukser, men under kampen må han finne seg i å bite negler på tribunen. Treneren fikk en kamp karantene etter å ha blitt vist på tribunen i sluttsekundene av kampen mot Sparta Sarpsborg før ferien startet. Dette gjør at Jørn Karlsrud kommer til å lede laget fra benken. Han blir neppe ikke alene der, han får nok trolig med seg minst to av en trio bestående av keepertrener Morten Kristiansen, spillerutvikler Øyvind Eide og sportslig leder Åge Steen.

KIL mistet et helt backpar til Hønefoss etter fjorårssesongen. Både Håkon Wibe Lund og Kjetil Byfuglien valgte å gå dit. Førstnevnte har slitt med skader hele vårsesongen, men rapporteres på Hønefoss hjemmesider å være spilleklar. Byfuglien har vært ut og inn a laget, men har fått en god del kamper fra start. Vi håper å få se begge våre to gamle kjenninger på Gjemselundmatta!

Dersom du skulle være et annet sted enn på Gjemselund på søndag, kan du følge kampen gjennnom vår SMS-tjeneste. Send KIL RES til 1960, så holder vi deg løpende oppdatert!


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor