Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Moro med fotball!

Publisert  22.07.2007
Det ble veldig trivelig på Gjemselund da KIL tok i mot ambisiøse Hønefoss. KIL vant fortjent og vi fikk se et utrolig vakkert mål fra John Pelu.  

For en scoring John!

Det var gjestene fra Hønefoss som tok avspark, men det varte ikke lenge før Johan Nilsson Guiomar tok kontroll og headet ballen til Carl-Erik Torp. Og nettopp Johan gjorde en svært god jobb før pause. Da HBK spilte seg til en sjelden sjanse ved at Stian Rasch løp igjennom var svensken der som et olja lyn. Med imponerende hurtighet løp han opp Rasch. Da var det spilt en drøy halvtime på Gjemselund.

Gjestene skapte ikke all verden før pause, men KIL skapte nok til at de burde ha ledet. Allerede etter åtte minutter var John Pelu frempå, men volleyen fra bakre stolpe gikk i bakken og spratt over. Fem minutter senere var det keeperen som sto i veien. Pelu la inn og Stormoen sendte av gårde et skudd. Solvoll reddet og Samulesson var ikke skarp nok på returen, og den trillet utenfor.

Fem minutter etter det igjen sto Hønefoss sin keeper Thomas Solvoll for en av sine mange misser i løpet av kampen. Han slapp et innlegg ned til en KIL-spiller og ballen endte hos John Pelu, men han maktet bare å trille ballen utenfor stolpen.

Johan Nilsson Guiomar får en takk av keeper Conny Månsson etter å ha løpt opp Stian Rasch.
Resten av omgangen var det stort sett stillingskrig, selv om KIL var det førende laget. HBK hadde sin ene skikkelige sjanse, men Conny Månsson reddet fint. KIL var nære ledelse like etter den episoden. Dessverre sto stolpen i veien da Magnus Sylling Olsen avsluttet etter et innlegg.

KIL hadde lagt en ineffektiv første omgang bak seg. Heldigvis viste gutta frem bedre presisjon foran kassa etter pause. Kjetil Kamark var god og offensiv gjennom hele kampen, og etter fint forarbeid av Stormoen og Pelu kunne han blitt målscorer, men skuddet fra litt spiss vinkel gikk utenfor. 

Like etter snek et godt innlegg fra Pelu seg foran skotuppen på tre fremadstormende KIL-gutter og det sto fortsatt 0-0. Det skulle ikke vare lenge. Bare seks minutter etter pause fikk Magnus Sylling Olsen hull på byllen da han satte en retur i mål. Foranledningen var at Samuelsson viste styrke da han vendte opp og klinket til, men keeper klarte selvsagt ikke å holde ballen.

Gjestene var umiddelbart på offensiven etter 1-0, men Conny Månsson var patent og forsvaret ryddet opp foran egen keeper da returen nesten endte hos en av de hvitkledde. Akkurat da det så ut som at KIL skulle havne på defensiven for å forsvare sin ledelse viste John Pelu seg frem fra sin beste side.

Svensken vant ballen på midten og det hele endte i en fantastisk vakker lobb fra 25 meter. Keeper var sjanseløs og det sto 2-0 med 25 minutter igjen å spille.

Like etter overlistet Pelu igjen keeper, men ballen smalt i stolpen og ut igjen. Nettopp aluminiumen på Gjemselund fikk kjørt seg på søndag. Like før slutt avsluttet innbytter Fredrik Nilsen fint, men ballen traff en spiller og gikk i stolpen. Returen gikk til Samuelsson. Han fyrte av, men nå gikk ballen i en ny forsvarsspiller og i tverrliggeren. Nærmere 4-0 går det ikke an å komme. 

Peter Samuelsson jubler etter sin fine scoring ti minutter før slutt.
Før dette, omtrent ti minutter før slutt, hadde Peter Samuelsson satt inn 3-0 med pannebrasken. Innlegget fra Kris Smolinski kunne ikke vært bedre og spissens heading var også av ypperste kvalitet.

Dermed endte det med en fortjent 3-0 seier til KIL, som hadde langt flere strenger å spille på enn bortelaget. De konsentrerte seg i hovedsak om å slå lange baller mot spissene. 

Mandag kan du i vår oppsummering lese fakta, kommentarer og annet spennende stoff fra kampen.

For fakta, se under kamper.


Magnus Sylling Olsen (liggende) scorer, mens Peter Lindau jubler.

Her avslutter debutant Fredrik Nilsen, men ballen gikk i forsvareren og i stolpen. Keeper er helt til høyre i bildet.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor