Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Trond på tur

Publisert  24.02.2006
Nyansatt spillerutvikler Trond Amundsen har vært med NTG på treningssamling i Göteborg. Her deler han sine opplevelser med kil.no sine lesere.  

Jeg har hatt gleden av å være med NTG på treningsleir i Gøteborg. Dette var en spissa samling på guttesida med de 15-16 beste spillerne. Alle med unntak av en spiller på vårt interkretslag. Som toppspillerutvikler i KIL Toppfotball samarbeider jeg meget tett med NTG på spillere som går på videregående skole Dette har stor nytteverdi for klubben.

Vi skal jobbe med å bryte barrierer på kvalitet i treningsarbeidet og er veldig avhengig av gode referanserammer.

Hva er en god trening?
Hva er en hurtig spiller?
Hva er god arbeidskapasitet?
Har vi gode isolerte ferdigheter?

Disse spørsmålene med flere er med på å kvalitetssikre spillerutviklingsarbeidet. Vi må måle svarene på disse spørsmål opp mot de rette referansene. Skal vi sammenlikne oss med 3. divisjon lokalt? Nei, jeg mener vi må sammenlikne hos med de beste. Vi skal ut og bruke de som er best som referanse.

Her jobber NTG meget bra. De har flere utenlandsreiser i året og skaffer internasjonale gode motstandere. Denne matchingen er uunværlig både for oss ledere og for spillerne. Spillerne tilvender seg tempo og riktige referanser.

IFK Gøteborg tok godt imot oss og tilrettela for gode treningsforhold. Vi fikk et godt innsyn i deres treningshverdag og arbeidet på klubbens fotballakademi. Roger Gustafsson, tidligere suksesstrener i IFK og i dag ansvarlig for fotballakademiet, holdt et foredrag om metoder for å utvikle de største talentene til toppspillere. Jeg overvar også trening med IFK sitt A-lag, og trenerne var mer enn villig til å diskutere treningsmetode, spillerutvikling, spillestil osv.

Det ble også spilt en treningskamp mot juniorene til IFK. En meget god kamp fra begge lag som endte 0-0. NTG og Morten gjør en god jobb med gutta våre og vi fikk nok en bekreftelse på at vi holder et meget høyt nivå i alderen 16-19 år.

NTG la opp en meget god samling med kvalitet på fasiliteter, gode treninger og en meget god gjennomført kamp.

Disse turene bidrar til gode utviklingsforhold for talentene våre.

Ved å reise ut får man både gode bekreftelser på hva som er bra i egen klubb, ideer om endringer og gode referanser.

Trond Amundsen er godt i gang med å hjelpe de unge spillerne våre til toppen.



Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor