Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Ingen har tatt av!

Publisert  27.07.2007
Kai Olav Ryen kom med beroligende og edruelige betraktninger da vi snakket med han etter fredagens trening.  

Ryen-Air

Fredagens treningsøkt var av det vanlige slaget og inneholdt formasjon, spurter og spill. Det hele var udramatisk og heldigvis dukket det ikke opp noen nye skader. 

Fra sist kamp er det dermed bare Magnus Sylling Olsen som er uaktuell. Han må stå over etter å ha dratt på seg sitt tredje gule kort.Søndag er det Mandalskameratene som står på motsatt banehalvdel og Ryen er ikke interessert i noe annet enn tre poeng:

- Jeg har vært med på å tapt «denne kampen» mange ganger de siste åra. Det er et lag vi både bør og skal slå og nå får vi se om vi er menn nok for oppgaven. Det frister ikke med et 0-1 tap, sier Ryen-Air til kil.no.

- Vi får sparke fra så godt vi kan og vi har vel noe å revansjere. De har bare vunnet en kamp i år, men jeg husker ikke hvem det var mot, humrer midtstopperen, som innrømmer at det var et svært surt tap. Han kan også love at ingen har tatt av eller tar lett på oppgaven etter den fine kampen mot HBK sist helg:

- Det er ingen her som har tatt av. Det er bare å se på tabellen så skjønner man at det ikke er noen grunn til det. Det er ingen grunn til å ta av selv om det var en god kamp sist. Det er vel først i neste kamp man ser hvor god man egentlig er, avsluttet Kai Olav. 

For de som liker å spekulere er vel helgens tema hvem som tar Sylling Olsens plass. Akyuelle kandidater er så langt vi kan se Fremming, Nilsen og Holtet.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor