Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Innholdsrik helg

Publisert  24.02.2006
Selv om det ikke er noen kamp for A-laget, kan man allikevel si at det blir ei helg der det skjer mye.  
Spillerne får trikkeskinnelignende spor å gå i på Liermoen lørdag.

kil.no mistenkte lenge at Espen Nystuens overgang til Stabæk var en febrilsk handling fra Lia-Svarten for å kunne stå over helgas skirenn. Vegard Skogheim drar nemlig gutta til Liermoen for å gå 9 kilometer på snø. Imidlertid har Nystuen overrasket alle med allikevel å stille. Det er først og fremst en sosial happening, men med guttas konkurranseinstinkt tror vi helt sikkert at alle vil gå for seieren.

Opprinnelig var Tore Andreas Gundersen, tidligere skiskytter, utropt til klar favoritt. Han ser imidlertid ut til å måtte trekke seg på grunn av sykdom. Dermed har det med ett blitt mer spennende. De navnene som ble nevnt hyppigst på dagens trening var Kjetil Byfuglien, Petter Linstad og Herman Odden.

kil.no lover å stille med reportasje i løpet av helga.

Sverre Digerud drar lørdag morgen til La Manga på landslagssamling.Han er med U17-landslaget som skal spille mot Tsjekkia, Belgia og Finland.

I helga begynner Galterud IF sin vintercup i Kongsvingerhallen. I følge oppsettet er det KIL 2 som deltar der, men vi kan røpe at det dreier seg om KIL/NTG sitt juniorlag. De spiller mot Sander lørdag kl. 1315, og mot Arvika søndag kl. 1605.

Trener Morten Kristiansen har visse spissproblemer:

  • - Sverre Digerud er på La Manga med G17-landslaget, Kristian Jahr har problemer med en overbelastning, og Stian Aaserud er heller ikke tilgjengelig. Vi skal nok finne en spiss, men våre tre typiske midtspisser er altså alle uaktuelle, forteller han.

Kristiansen røper ikke hvem som starter lørdagens kamp, men han har tatt ut følgende tropp:

Kenneth Volden, Jan Martin Knashaug, Rune Tungen, Chris Lundhaug, Kim Daniel Larsen,
Hans Martin Forfot, Kjetil Sørum, Kjetil Elfving, Jon-Kristian Krybelsrud, Stian Habberstad, Rolv Gjeilo, Tor-Christian Bækken, Jermund Udnæseth, Jonas Rosenberg, Ruben Haakonsen, Alexander Eggum.

På søndag slutter Petter Linstad og Stian Aaserud seg til troppen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor