Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fin start på høstsesongen

Publisert  07.08.2007
KIL 2 slo Trysil med pene sifre  
Lars Erik Fremming var god på midtbanen og scoret to mål.

Etter knappe halvtimen var det folk som nevnte ordet tosifret. Slik skulle det ikke gå. KIL roet det ned, men hadde hele tiden full kontroll.

I begynnelsen viste imidlertid gutta hva som bor i dem. Allerede etter fem minutter begynte spetakkelet. Fra venstrekanten spilte Patrick Holtet en glimrende «djupledspasning» bak Trysils midtstoppere. Hans Martin Forfot kom på et flott løp, og alene med keeper scoret han sikkert.

På 2-0 hadde Holtet sneket seg ut på høyresida for å ta en corner. Først ble det ingen sjanse ut av den, men Lars Erik Fremming fikk lagt ballen ut til Holtet igjen. Nå fikk han til et flott innlegg som Fremming møtte med vrista og satte i mål.

Høyresida var også stedet der forarbeidet til 3-0 foregikk. Sverre Digerud brukte noen av kjempekreftene sine til å dra seg løs ved dødlinja. Han fikk lagt inn til Fredrik Nilsen som pirket ballen videre. Nok en gang var Lars Erik Fremming på plass – heller ikke nå gjorde han noen feil.

Etter dette må vi si at gutta roet seg ned betraktelig. Det som kanskje glapp mest var konsentrasjonen. Kristian Jahr bør send blomster til keeper Alexander van Wijk for at han ryddet opp i flott stil. Jahr skulle heade tilbake til noe han må ha trodd var en ensom keeper. Alene var han imidlertid ikke - 20 meter bak KIL-forsvaret lå det en Trysilspiss og vaket. Han takket og bukket for serveringen før han plasserte ballen rett i klypene til van Wijk.

Trysil fikk inn en redusering helt i begynnelsen av andre omgang, og det varte helt til et kvarter før slutt før KIL igjen sørget for å få justert tallene på resultattavla. En av KILs mange cornere ble flott headet i mål av Sverre Digerud. Resultatet ble spikret da Kjetil Simensen fikk pirket inn et innlegg rett etter at han hadde blitt byttet inn.

Det hele må kunne sies å være en brukbar kamp og et godt resultat. Flere av spillerne har ikke spilt kamp på ei stund, og det var viktig at de kom igang. Offensivt synes vi at Lars Erik Fremming og Patrick Holtet gjorde en god innsats – de var definitivt blant de beste på banen.

KIL 2 – Trysil 5-1 (3-0)
Gjemselund stadion
100 tilskuere
Dommer: Trond Nesset, Sand IF

Ingen gule kort til KIL

1-0 Hans Martin Forfot (5)
2-0 Lars Erik Fremming (20)
3-0 Fremming (26)
3-1 Erlend E. Persgård (48)
4-1 Sverre Digerud (75)
5-1 Kjetil Simensen (83)

KIL (4-3-3)
Alexander van Wijk
Fredrik Nilsen
Herman Odden
Simen Gimmestad
Kjetil Gerhardsen
Hans Martin Forfot
Kristian Jahr
(Mats Frydenberg i 23 min.)
Lars Erik Fremming
Jon-Kristian Krybelsrud
(Andre Bjørkheim i 23 min.)
Sverre Digerud
(Kjetil Simensen i 15 min.)
Patrick Holtet


Kjetil Simensen trengte bare noen små minutter på banen før han puttet ballen i mål.


Fredrik Nilsen er favoritt til å få gå inn på suspenderte Kris Smolinskis venstreback i søndagens kamp mot Skeid. Han brukte mandagen til å vise seg fram for trenerne på den høyre siden.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor