Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En dårlig dag i Bodø

Publisert  12.08.2007
KIL/NTG er ute av cupen etter tap mot Bodø/Glimt lørdag.  

Stemningen i garderoben, forøvrig den samme som KIL brukte under kvalifiseringskampen i 2004, var ikke akkurat god lørdag kveld.

Det var en riktig så dårlig dag for Hedmarksfotballen i Bodø på lørdag. Først tapte HamKam 6-1 i Adeccoligaen. Riktig så ille gikk det ikke for KIL/NTG i junior-NM. Der ble de tellende sifrene 3-1 til hjemmelaget.

Kampen startet bra for KIL/NTG, derfor var det en stor kalddusj da Bodø/Glimt tok ledelsen 1-0 etter fem minutter. Anders Karlsen fikk fyre av en aldri så liten perle fra 17-18 meters hold rett i krysset bak keeper Knashaug i KIL-buret. Gutta våre lot seg allikevel ikke bli satt ut, men gikk rett i angrep. Jon-Kristian Krybelsrud kom alene med keeper, men dessverre endte lobben hans over tverrliggeren.

I første halvdel av første omgang fikk KIL/NTG flere gode sjanser på dødball. Espen Wik var eksekutør de fleste gangene, og han hadde flere gode server. En av den nådde Sverre Digerud. Spissen var ikke vond å be og satte ballen inn med bredsida. Dermed var utlikningen et faktum.

Ferskingen Anders Bråthen Fegri gjorde sine saker bra i midtforsvaret sammen med Aleksander Nilsen.

Utlikningen var fullt fortjent, KIL/NTG hadde vært klart best i begynnelsen av kampen. Midtbanen vant dueller og fant rom, mens angrepsspillerne flere ganger kom seg til gode posisjoner. Gutta klarte dessverre ikke å prestere like godt utover i kampen. Hjemmelaget tok over det siste kvarteret før pause og det resulterte dessverre i to baklengsmål. Først var Aleksander Nilsen uheldig og lagde selvmål på et innlegg fra høyre. Til hans unnskyldning skal det sies at han var hardt presset av en gul angrepsspiller. Ikke lenge etterpå var Jan Martin Knashaug enda mer uheldig da han spilte ballen rett i beina på en motstander. På 11 meters hold var det selvfølgelig umulig for sistnevnte å bomme på åpent mål.

Etter pause prøvde KIL/NTG å gå ut med et høyere press, men det fungere ikke helt etter planen. Ting hang ikke godt nok sammen, og gutta kom aldri opp mot sitt beste nivå. Med to mål i manko måtte man slevfølgelig satse offensivt, og Bodø/Glimt fikk mye rom å spille på i angrep. Imidlertid klarte de ikke å utnytte dette til å skape sjanser og mål.

Vi fikk faktisk to sjanser som kunne ha gitt uavgjort i løpet av de siste fem minuttene. Først kom Andre Bjørkheim alene med keeper, men det så ut som om han kom litt for nærme, og dermed fikk sistenskansen avverget. Den andre sjansen fikk Kristian Jahr. Ballen nærmest datt ned rett foran ham fem meter fra mål, men han feide ballen over tribunen på Aspmyra.

Dermed ebbet det ut med 3-1 seier til hjemmelaget. Kanskje ikke helt ufortjent, men allikevel bittert. I de to siste tredjedelene av kampen sleit gutta med å få til noe godt spill. Rommene for motstanderne samt avstandene mellom lagdelene ble for store og de tapte duellene ble for mange. Vi tapte enkelt og greit på en litt dårlig dag, og det er litt kjedelig. Bodø/Glimt var definitivt et lag som kunne ha blitt beseiret.

En oppgitt Andre Bjørkheim

Bodø/Glimt – KIL/NTG 3-1 (3-1)

Aspmyra stadion
100 tilskuere
Dommer: Oddbjørn Lund Hansen, Grand Bodø

Ingen gule kort for KIL/NTG

1-0 Anders Karlsen (5)
1-1 Sverre Digerud (17)
2-1 selvmål (35)
3-1 Glenn A. Pedersen (42)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug
Kjetil Simensen
(Stian Habberstad fra 55.)
Aleksander Nilsen
Anders Bråthen Fegri
Mergim Hasi
Lars Christian Krogh Gerson
Kristian Jahr (K)
Espen Wik
(Mats Frydenberg fra 77.)
Jon-Kristian Krybelsrud
Sverre Digerud
Jo Nørstebø
(Andre Bjørkheim fra 66.)


Lars Christian og Mergim var sånn omtrent like skuffet.


Lynraske Jo Nørstebø fikk ikke brukt farten sin i det hele tatt i dag. Kanskje er det det han forteller om på telefonen?

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor