Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Jakter revansje

Publisert  18.08.2007
Selv om KIL slo Notodden hjemme i vår, er det en revansjesugen gjeng som setter seg på bussen søndag formiddag.  
Slike biler er det lenge siden vi har sett i Gågata på Kongsvinger. Vi måtte faktisk ty til Wikipedia for å finne et bilde.

Som de fleste sikkert husker, vant nemlig hjemmelaget Notodden når klubbene møttes i cupen, på samme måte som telemarkbyens rånere til slutt sto igjen som seierherrer i striden om biltrafikk i byens sentrum. Brennende bildekk og trafikk-kaos var virkemidlene som ble tatt i bruk for å påvirke øvrigheta. I Kongsvinger har de likesinnede tapt for lenge siden – som kjent har vi ikke bare gågate, det er faktisk også glasstak over den.

Borte og hjemme har vært to helt forskjellige ting for Notodden hittil i år. På reisefot har det bare blitt fire poeng, mens det i indre Telemark har endt med seks seire en uavgjort og bare to tap. Vi tror KIL kan heve det siste tallet til tre i løpet av helga, men det er ingen tvil om at det kommer til å bli vanskelig. Hjemmelaget har imidlertid sluppet inn hele åtte mål på de to siste kampene, så for KILs formsterke spisse bør det absolutt være muligheter for nettkjenning.

Kris Smolinski vil gjerne spille fra start.

For første gang på ei stund føler vi at det er reell spenning rundt uttaket av startoppstillingen til KIL. I Kris Smolinskis karantenefravær sist helg storspilte junioren Fredrik Nilsen. I tillegg viste Lars Erik Fremming gode takter i mandagens 3. divisjonskamp mot Elverum. Thomas Berntsen og Jørn Karlsrud kan nok ende opp med noen telefoner utover lørdagskvelden før de bestemmer seg for et endelig laguttak.

Treninga fredag ettermiddag var kvalitetsmessig meget god. Både intensitet, samhandling og humør så ut til å være upåklagelig.

Er det en ting KIL har vært elendige på i år er det straffespark. Hele fire bommer har det kommet fra ellevemetersmerket. Et eneste mål har blitt fasit – Kris Smolinskis fulltreffer mot Moss. Siste økta før kamp ble avsluttet med en uhøytidelig straffekonkurranse. Alle gjorde sitt beste for å få ballen inn i nettet bak Alexander van Wijk og Kristofer Nyström som byttet på å vokte målet. Det ble bare to bommer. Kris Smolinski satte ballen i stanga, mens kil.no sin representant plasserte kula heller svakt rett på keeper.

Det vil gjerne Fredrik Nilsen også

Hele seansen ble akkompagnert av høylytt skriking fra Conny Månsson som slappet av på sidelinja:

- Det här är ingen idé för er at öva på! Nummer 23 skal ta straffarna!

Følgende spillere er med på søndag:

Månsson, van Wijk, Guiomar, Kamark, Nilsen, Odden, Ryen, Smolinski, Fremming, Lindau, Stormoen, Torp, Holtet, Pelu, Sylling Olsen og Samuelsson.Conny Månsson vil ta straffespark. Merk! Dette er et vanlig utspark!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor