Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fredrik satte nummer 50

Publisert  20.08.2007
Kveldens første mål mot Løten var det 50. for sesongen  
Aleksander Nilsen (til høyre) gjorde en meget god figur i sin første kamp fra start i 3. divisjon. Kim Pettersen (til venstre) debuterte på ordentlig da han kom inn for Stian Habberstad 20 minutter før slutt.

KIL startet litt forsiktig mot Løten, men etterhvert forsto vi hvorfor dette laget tapte 10-0 mot HamKam 2 for et par uker siden.

Begge lag sleit med å skape sjanser i begynnelsen av kampen. KIL hadde ballen mest, men skapte egentlig ingen farligheter før Fredrik Nilsen gikk på løp etter drøyt halve omgangen. Innlegget fra Lars Erik Fremming var godt, og høyrebacken kunne ta ned ballen på brystet for så å vippe ballen videre med venstrebeinet før han klinte den i nota med høyre. Fredrik Nilsen hadde forøvrig en meget god dag, og vi mener han var vår beste spiller. Både defensivt og offensivt var han nærmest prikkfri.

Ti minutter senere var Kristian Jahr frampå med to skudd. Den første gangen reddet keeper, men andre gangen måtte han gi tapt for midtbanespillerens høyreslegge. De to målene kom egentlig på de to første sjansene vi hadde i hele kampen, men Løten hadde ingen så man kan ikke si at ledelsen var direkte ufortjent.

Etter pause avgjorde KIL kampen definitivt de første minuttene. Først satte Patrick Holtet inn et innlegg fra Stian Habberstad, før Kjetil Gerhardsen rett etterpå var frampå og skaffet straffe. Patrick Holtet var galant og overlot ballen til Lars Christian Krogh Gerson som scoret sikkert.

Fremming fikk puttet en ball i nettet.

Da vi fikk en ny straffe, denne gang etter at Patrick selv ble tatt, fikk Stian Habberstad sjansen. Han var ikke så dyktig, og keeper reddet.

Utover i andre omgang fikk vi enorme rom både på midtbanen og i bakrom. Det var nesten så vi lurte på hvor Løtenspillerne egentlig var. Lars Erik Fremming ble litt overrumplet av dette:

- Jeg fikk altfor god tid alt for mange ganger. Det gjorde at jeg fikk tid til å tenke for lenge, og da fikk jeg litt beslutningsvegring, uttalte midtterrieren.

Det var det nok flere andre som fikk også. Når da i tillegg flere av beslutningene som til slutt ble tatt var dårlige, gjorde det sitt til at det ikke ble så mange flere mål.

Et til ble det imidlertid. Lars Erik Fremming gikk på et flott løp mens Fredrik Nilsen slo en presis ball inn i bakrommet. Fremming gjorde ingen feil og vristet ballen inn i mål bak en sjanseløs keeper.

Løten – KIL 2 0-5 (0-2)
Løten idrettspark
50 tilskuere

Ingen gule kort til KIL
0-1 Fredrik Nilsen (26)
0-2 Kristian Jahr (37)
0-3 Patrick Holtet (48)
0-4 Lars Christian Krogh Gerson (str. 51)
0-5 Lars Erik Fremming (str. 63)

KIL (4-3-3)
Alexander van Wijk
Fredrik Nilsen
(Kjetil Simensen i 9 min.)
Aleksander Nilsen
Herman Odden (K)
Kjetil Gerhardsen
Mats Frydenberg
Kristian Jahr
(Lars Christian Krogh Gerson i 45 min.)
Lars Erik Fremming
Jon-Kristian Krybelsrud
Stian Habberstad
(Kim Pettersen i 20 min.)
Patrick Holtet


Kjetil Gerhardsen gjorde en god kamp på venstrebackplassen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor