Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Banker hardt på døra

Publisert  22.08.2007
Thomas Berntsen røper at Steinar Strømnes er aktuell for startoppstillingen allerede til helga  

Thomas Berntsen mener de spillerne som er i stallen er veldig gode, men ønsker seg flere i stallen.

- Ja, han banker hardt på døra allerede nå. Han er en god spiller som er god med ballen. Han kan bekle begge de sentrale plassene på midtbanen og midtstopperplassene, forteller Berntsen. Da skjønner de fleste at han kan være mannen som gjør at KILs supportere kan sove litt bedre om natten.

Mange etterlyser forsterkninger, mens noen mener det er like greit å la være med tanke på tabellsituasjonen. Strømnes har uansett vært aktuell for KIL en stund:

- Vi jaktet på han før Kris ble skadet, og nå som polakken har ødelagt kneet bør vi hente en spiller til, sier Berntsen.

- Egentlig bør vi ha en tre fire spillere til i stallen. Det er elleve tøffe kamper igjen og hvis vi skal være med å kjempe om plassene fra åtte og oppover til tredjeplassen må vi ha forsterkninger. De vi har er veldig gode, men det kommer karantener og skader, mener treneren, som ikke er redd for noe nedrykk.

- Vi skal nok klare å vinne en tre fire kamper til uansett. Vi er gode, men få.

I treningssituasjonen har A-laget stadig med seg juniorer, og Thomas vet at klubben nok vil ta opp noen, senest før neste sesong:

- Juniorene viser seg frem på A-lagstreningene og har en fin mulighet til å vise seg frem. I KIL er vi nødt til å hente opp spillere fra egen stall nå og da, avslutter Berntsen i det han forbereder seg til å være tilskuer til juniorkampen mellom KIL/NTG og Sander.

PS: Det er fortsatt litt usikkert med tanke på Kris sin skade. Vi kommer tilbake med mer senere i uka.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor