Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Ikke vellykket

Publisert  24.08.2007
Kai Olav Ryen forteller til kil.no at inngrepet i hjertet hans på mandag ikke gikk som det skulle  

Kai Olav måtte se fredagstreninga fra benken. Han hadde kanskje litt lyst til å vise frem det mikroskopiske arret i lysken.

- De går inn i blodårene ved lysken og opp gjennom dem til hjertet for å brenne av en ekstra nervetråd som jeg er født med. Nå undersøkte de og prøvde å fremprovosere et anfall, men det skjedde ikke. Da ble det heller ingen brenning, forteller midtstopperen til kil.no.

Kai Olav sier videre at det nå trolig blir et nytt forsøk til vinteren. I høst skal han bruke EKG-måling for om mulig å spille inn et anfall som kan brukes ved senere inngrep.

Ettersom det gikk litt skeis på sykehuset blir en av KILs stauteste og viktigste spillere trolig klar litt tidligere enn beregnet:

- Jeg er veldig sikker på at jeg blir klar til kampen mot Tromsdalen neste helg. Jeg får lov å trene fotball allerede på mandag og i helga regner jeg med at det blir en løpetur. Jeg kommer til å være 100% klar neste helg lover Ryen.
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor