Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uavgjort igjen

Publisert  26.02.2006
Heller ikke søndag klarte KIL/NTG å vinne, men gutta har ennå sjansen til å gå videre til semifinale.  

Stian Aaserud kvitterte ut det første målet.
Etter en heller svak kamp mot Sander på lørdag, håpet vi at juniorgutta skulle klare å vise seg fram fra en bedre side mot Arvika på søndag. Petter Linstad og Stian Aaserud kom inn på laget og begge skulle vise seg å bli viktige spillere.

Kampen startet imidlertid ikke bra. Etter bare 5 minutter scoret Arvika etter noe rot i KIL/NTG sine bakre rekker. Kanskje skulle det ha vært blåst av for frispark da Rune Tungen ble felt i forkant, men uansett burde situasjonen blitt avklart.

Offensivt var spillet i første omgang brukbart. Etter et langt framspill og en del klabb og babb kom utlikningen. Stian Åserud banket ballen inn fra 10 meters hold, og dermed var vi like langt

Og Petter Linstad det andre.
KIL/NTG styrte det meste før pause uten å skape de store sjansene. Noen ufarlige skudd fra rett utenfor sekstenmeteren var det nærmeste.

I omgangens aller siste sekunder kom Arvika fremover. Nok en gang var det litt for åpent bakover, og dermed kunne svenskene gå til pause med ledelse 2-1.

Spillet etter pause var ikke så bra som i første omgang, og det var heller ikke nå så mange store sjanser. For KIL/NTG hadde Kjetil Sørum et halvfarlig skudd fra rett innenfor 16-meterstreken, mens Arvika i den andre enden av banen hadde en stor sjanse på ei heading. Her var imidlertid Jan Martin Knashaug på plass med en kjemperedning. Han hadde blitt byttet inn for Kenneth Volden i pausen.

Jon-Kristian Krybelsrud gjorde et godt innhopp på høyrekanten.
Utlikningen satt langt inne. Etter at Morten Kristiansen endret formasjonen til 3-5-2, ble det uttelling på et frispark. Jermund Udnæseth fikk ballen rett utenfor sekstenmeteren og ble felt av en forsvarer. Frisparket satte Petter Linstad vakkert i det motsatte hjørnet.

Etter dette skjedde det ikke så mye mer, og kampen ebbet ut med resultatet 2-2. Med dette resultatet må KIL/NTG vinne mot Ottestad neste helg for å gå videre. I tillegg må man ha hjelp fra Sander. For tabell og andre resultater, kan man besøke turneringens hjemmeside.

Arvika - KIL/NTG 2-2 (1-2)
2 x 35 minutter
Kongsvingerhallen, 50 tilskuere

Gult kort for KIL: Chris Lundhaug

1-0 (5)
1-1 Stian Åserud (15)
2-1 (35)
2-2 Petter Linstad (66)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
(Jan Martin Knashaug i 35 min.)
Ruben Haakonsen
Chris Lundhaug
Rune Tungen (K)
Kjetil Elfving
(Stian Habberstad i 10 min.)
Kjetil Sørum
Petter Linstad
Tor-Christian Bækken
Rolv Gjeilo
(Jon-Kristian Krybelsrud i 35 min.)
Stian Aaserud
(Jermund Udnæseth i 25 min.)
Kristian Jahr
(Alexander Eggum i 13 min.)Trener Morten Kristiansen var litt betenkt. Han var stort sett fornøyd med det offensive, mens han syntes det var for mye slurv bakover på banen.


Kristian Jahr var meget fornøyd med Jan Martin Knashaugs kanonredning.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor