Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Labor Omnia Vincit

Publisert  27.08.2007
Vi tillater oss å bruke valgspråket til Rasta IL i denne overskriften.  

- I dag fulgte gutta taktikken 100 prosent. Det imponerer meg at vi står imot så bra og at alle ofrer seg. Vi kan si at kampen ble akkurat slik vi hadde forventet, fortalte trener Jørn Karlsrud til kil.no på vei hjem fra Bodø.

For alle som så kampen var det ganske tydelig at taktikken var av typen defensiv, men med slike vinger som Glimt har, er nok det det eneste fornuftige.

- Øyvind Eide var og så Bodø/Glimts kamp mot Skeid, og vi har brukt en del av det som fungerte for Skeid der. Glimt prøver å lokke ut motstandernes backer for å skape innlegg. Vi lot oss ikke lure, og dermed måtte de slå innleggene tidlig, fortsatte Jørn.

Aller bakerst sto Conny Månsson som en vegg. Bare en gang måtte han melde pass og hente ut ballen fra nettet:

- Det er nok den beste kampen jeg har spilt i år. Akkurat som mot Notodden kommer jeg inn i kampen helt fra starten av, og det liker jeg. Samspillet med forsvaret fungerte også utmerket, mente svensken som av alle ble kåret til kampens beste spiller.

I John Pelus karantenefravær fikk Lars Erik Fremming sjansen på uvant flankeplass. Han var godt fornøyd med den defensive jobben.

- Jeg er jo ingen kantspiller, men jeg gjør mitt beste. Matchbildet gjorde nok at jeg ble nyttig, og alt i alt løste det seg på en god måte. Det ville ikke blitt noen suksess hvis jeg skulle løpe rundt og leke John, den viktigste jobben min var å jobbe bakover, innrømmet Turbo.

Hadde fotballguden vært med oss helt fra start, hadde vi tatt ledelsen etter bare to minutter. Peter Samuelsson fikk en fin sjanse etter god jobbing.

- Det kommer en lang ball. Det ser ut som om Glimtkapteinen har full kontroll, men så får ballen en litt rar stuss. Jeg klarer å lure den til meg og kommer alene mot keeper fra spiss vinkel. Avslutningen min ble litt for høy, så han reddet skuddet mitt, fortalte svensken.

Peter Samuelsson gjorde en utrettelig jobb på topp for KIL. Han var ofte alene, men klarte allikevel å binde opp flere forsvarsspillere på Glimts banehalvdel.

- Å jobbe alene er tøft, jeg tror aldri jeg har vært så sliten før, avsluttet Peter.

Så til tall og tull
Sjanser Bodø/Glimt – KIL
1. omgang: 7-2
2. omgang: 4-1

Cornere Bodø/Glimt – KIL
1. omgang: 8-1
2. omgang: 8-0

Pluss: Den bunnsolide defensive jobben kampen igjennom. Vi er i form om dagen!

Minus: At Magnus Sylling Olsen fikk sitt femte gule kort og må stå over mot Notodden.

Overraskelsen: Debutanten Steinar Strømnes og Johan Nilsson Guiomar spilte sammen som om de aldri skulle ha gjort annet. Kanskje Kai Olav bør være nervøs for plassen på laget?

PS: I den 20. serierunden for året spilte Peter Samuelsson, Carl Erik Torp og Conny Månsson sin 20. kamp for KIL.

PS: KILs drakter forsvant for ei stund et sted mellom Gardermoen og Bodø. I et par timer var det aktuelt å for KIL å spille med Glimts lyseblå reservedrakter. Heldigvis kom de to kassene med utstyret med neste fly.

PS: I farten kommer vi på følgende spillere som har kamper for både KIL og Glimt: Ole Arvid Langnes, Charles Berstad og Eirik Dybendal.

PS. Dette var KILs første poeng på Aspmyra siden 1998. Da endte det 0-0.

PS: Tjuende runde for tjue år siden ble en KIL-fest på Gjemselund. Bryne ble sendt hjem med 0-4 i bagasjen. Kjetil Sagen puttet de to første, mens Åge Steen og Dag Arnesen sørget for de to siste.

PS: For ti år siden ble det også seier på hjemmebane. Skeid ble slått 3-0 etter mål av Ludwig Ernstsson, Tor Gunnar Johnsen og Ove Jørstad. 

PS: Lurer du på hva overskriften betyr? Her finner du det ut!

Sitatet 1:
- Har du noen gang sett Fabio Capello med vest?

Thomas Berntsen til 4. dommeren da han ble bedt om å sette på seg gul vest for at ikke assistentdommeren skulle bli forvirret av hans røde overtrekksjakke.

Det ble sagt så mye bra i Bodø at vi bare må ta med et sitat til.

Sitatet 2:
- Ho der hadde jeg ikke ville hatt etter to måneder på La Manga en gang.

Anonymt medlem av troppen under TV-overføringa av finalen i kulestøt for kvinner under VM i friidrett.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor