Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Odølingene avgjorde

Publisert  31.08.2007
Krybelsrud, Forfot og Habberstad scoret hvert sitt mål mot FF Lillehammer.  

KIL/NTG startet kampen best, og de første 20 minuttene så det ut til at dette kunne gå mot en total overkjøring. Allerede etter fire minutter spilte Hans Martin Forfot gjennom Jon-Kristian Krybelsrud. Jon-Kristian brukte racerfarten sin til å løpe fra Lillehammers venstreback. Alene med keeper gjorde han ingen feil, og dermed fikk gutta våre en knallstart på kampen.

2-0 skulle bety et vendepunkt, men det var det ingen som visste akkurat da. Hans Martin Forfot sørget for å doble ledelsen på en corner fra venstre, men etter den scoringen så det ut som om KIL-gutta gikk inn i en slags dvale.

Gutta slapp seg ned et hakk eller to, men det største problemet var nok at man begynte å gjøre mange rare taktiske valg. Lillehammer fikk gode kontringsmuligheter flere ganger etter at midtbanen vår ble helt tømt. Også defensivt var det en del rare valg. I pausen måtte trener Pål Håpnes mane til sindighet både når det gjaldt å ta sjanser bakover samt å satse på å sette inn «fifty-fifty» taklinger. Før hvilen hadde forøvrig Lillehammer rukket å redusere etter et frispark.

Da talen i pausen ikke hjalp noe særlig, ble formasjonen endret tidlig i andre omgang. Trekanten på midten ble snudd slik at man spilte med to defensive og en offensiv mann. Espen Wik og Mats Frydenberg tok seg av de defensive rollene. Etter dette ble ting bedre. Hjemmelaget skapte knapt nok en målsjanse i hele andreomgang.

Allikevel er ikke en ettmålsledelse noe å surfe på. Derfor gjorde det godt at Stian Habberstad fikk fullført odalshattricket med ei scoring midtveis i andre omgang. Alene med keeper gjorde han ingen feil og nettet sikkert.

Selv om gutta ikke storspilte, var seieren definitivt fortjent og komfortabel. KIL/NTG var et bedre lag. Selv med tre poeng ble imidlertid turen hjem veldig langtekkelig. Lystavla på Gjemselund viste 1.27 når bussen svingte inn. Vegarbeid på Mjøsbrua førte nemlig til en forsinkelse på neste en time.

FF Lillehammer 2 – KIL/NTG 1-3 (1-2)
Stampesletta kunstgress
50 tilskuere
Dommer: Tommy Frydenlund, SK Gjøvik/Lyn

Ingen gule kort

0-1 Jon-Kristian Krybelsrud (4)
0-2 Hans Martin Forfot (18)
1-2 (29)
1-3 Stian Habberstad (67)

KIL/NTG(4-3-3)
Kristofer Nyström
Kjetil Simensen
Simen Gimmestad
Anders B. Fegri
Mergim Hasi
Hans Martin Forfot
Mats Frydenberg
Espen H. Wik
(Gard Ragnar Killingberg fra 89.)
Jon-Kristian Krybelsrud
(Sondre Nysether fra 90.)
Stian Habberstad
(Aleksander Nilsen fra 83.)
André Bjørkheim
(Kim W. Pettersen fra 60.)


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor