Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nu går alt så meget bedre!

Publisert  01.09.2007
Fredrik fysioterapeut ga oss et ekte hat-trick.  

God nyhet 1: Kris Smolinski kan være spilleklar i løpet av neste uke.
Tre av KILs skadde spillere ser ut til å være i klar og hurtig bedring. Fysioterapeut Fredrik Birkemo ga oss definitivt gode nyheter.

- Rett over helga skal vi sørge for at Kris får ei skinne som kan støtte opp kneet hans. Dersom ikke noe uforutsett skjer da, kan vi faktisk se ham i aksjon igjen neste uke, forteller han.

Polakken, som først ble rapportert å skulle være ute i 7-8 uker har altså hatt en mye kortere rekonvalesens enn noen kunne drømme om. Han vil definitivt kunne bli en nyttig mann utover høsten.

Petter Linstad pådro seg et brudd i foten på ei badestrand i begynnelsen av juli. Nå skal han på røntgen til uka, og har ikke noen grunn til å tro annet enn at tilbakemeldingen han vil få kommer til å være positiv.

- Jeg håper å kunne spille noen minutter i neste ukes 3. divisjonskamp mot Hadeland, sier 20-åringen som med aner lengst sør i Oppland nok har spesielt lyst til å rekke den kampen.
 
Når det gjelder Ørjan Berg Hansen er nok han litt lenger unna kampformen enn de to andre,
God nyhet 2: Petter Linstad kan være spilleklar i løpet av neste uke.
imidlertid har man nå trolig den egentlige grunnen til at han så lett drar på seg strekk.

- Ørjan har en bitteliten skjevhet i ryggen. Den gjør at musklene hans strammes på en måte som gjør at han er lett utsatt for strekker i låret. Nå kjører vi på med styrkeøvelser og behandling hos kiropraktor, og Ørjan merker allerede bedring. Jeg tør ikke å gi noen nøyaktig dato for når han kan spille fotball igjen, men håper at en MR-undersøkelse til uka vil gi et postivt svar, forteller fysioterapeuten.

Når det gjelder den det er mest synd på, Ragnar Koffeld,  bruker han fortsatt mye av tida si på styrketrening. Vi får neppe se ham på banen i det hele tatt i år. I såfall vil 21-åringen ha vært skadet i halvannen sesong.

God nyhet 3: Ørjan Berg Hansen kan være spilleklar i løpet av 3-4 uker.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor