Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Skrall midtstopper

Publisert  07.09.2007
Kai Olav Ryen har litt å stri med om dagen, og spørsmålet er om han blir kampklar til søndag  

Kai Olav Ryen.

- Jeg har hatt litt problemer med ankelen en stund. Den har blitt sparket opp mange ganger, men dagen etter har det vært bra igjen. Det har da ikke vært noe problem, men på trening denne uka var det vondt også i dagene etter. Det gikk ikke over så jeg er litt bekymret, sa Ryen til kil.no før fredagens trening.

Som om ikke det var nok så var det en forkjølet midtstopper som snakket med oss. Heldigvis er ikke Ryen den som kaster inn håndkle ved første anledning. Han har som kjent aldri stått over en KIL-kamp grunnet skade, og står nå med over 150 seriekamper for KIL. Også denne gangen lar eidskogingen det stå til, akkurat slik som eidskoginger ofte gjør:

- Jeg får teipe opp ankelen og spise paracet, slo Ryen fast.

Etter treningen kunne Kai Olav fortelle at han blir med til Haugesund og satser alt på å spille kampen. Det betyr at han trolig blir å finne på sin vante midtstopperplass, vel og merke hvis feberen ikke herjer.

Steinar Strømnes
Steinar Strømnes startet fredag kveld U21 kampen mellom Norge og Nederland i en midtbanerolle. 

Det var en kamp Nederland vant 1-0 etter å ha scoret på straffe tjue minutter før slutt. Norge misset sin straffemulighet da Kevin Larsen satte ballen utenfor like før pause.

Om Strømnes starter på benken eller banen i Haugesund vet vi ikke før søndag. Vil du ha laget rett inn på mobilen så snart det er klart så kan du melde deg på KILs SMS-tjeneste.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor