Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Bortepoeng igjen

Publisert  09.09.2007
KIL klinket til fra start, men den supre åpningen holdt «bare» til ett poeng på Haugesund stadion  

John Pelu var fantastisk i starten av kampen. Dessverre måtte han ut med skade før halvtimen var spilt.

Etter at de fire P-ene imponerte stort sist helg var det et offensivt KIL-lag som dro til Haugesund. Den ene av de fire, John Pelu, fortsatte der gutta slapp mot Tromsdalen. Etter bare noen få minutters spill ble han spilt frem av Magnus Sylling Olsen, og etter å ha dratt av en mann satte han ballen behersket inn nede ved stolpen.

KIL hadde fått en pangstart og det tok ikke mange minuttene før gutta igjen var frempå. Nå var rollene byttet litt om og det var John Pelu som var regissør. Svenskens innlegg endte opp hos Samuelsson, som la igjen til Sylling Olsen. Fra sekstenmeteren satte han ballen mellom stengene og KIL ledet 2-0 før kvarteret var spilt.

John Pelu herjet med hjemmelaget i starten av kampen, men halvveis ut i omgangen måtte han gi fra seg plassen til Lars Erik Fremming. Heldigvis dreier det seg om et støt i kneet så i skrivende stund mener de fleste at toppscoreren blir klar til Moldekampen neste helg.

Dessverre for KIL varte tomålsledelsen ikke så lenge. På en dødball kom Haugesund tilbake og reduserte til 1-2. Etter den scoringen klarte Haugesund å legge litt trøkk på KIL, men Månsson holdt buret reint og det hele roet seg ned frem mot pause. At KIL ledet etter første omgang var helt greit for oss, og også ut fra spill og sjanser.

Magnus Sylling Olsen satte inn sin sjette scoring for KIL. Ikke ille!
I annen omgang ble det litt Hawaii utpå den blaute matta. Hjemmelaget forsøkte seg gang på gang med lange oppspill. Ballen ble lagt igjen og de kom etter. Når de ikke valgte den varianten handlet det om baller mot Weaver inne i boksen. KIL midtstoppere lar seg ikke pelle på nesa og både Johan og Kai skal ha noe av æren for at det ikke ble flere baklengs.

Ingen av de to skal ha skylda for at det ble 2-2 snaut ti minutter ut i omgangen. Kamark mistet ballen og Johnsen kunne til slutt sette ballen uforstyrret inn bak Månsson.

KIL lå relativt lavt på banen og Stormoen og Torp sørget for at Haugesund møtte et kompakt KIL. I tillegg ga det oss mange brudd i gunstig posisjon. Det førte til en del brukbare overganger og en del alright spill. Det burde Magnus Sylling Olsen ha utnyttet bedre enn han gjorde. Kantspilleren var innblandet i det aller meste KIL foretok seg offensivt og spilte en god kamp. 

På slutten hadde han flere gode muligheter til å avgjøre kampen til KILs fordel, men det ble med den ene scoringen og et gult kort for Magnus.

Kort sagt var KIL best i starten og på slutten av kampen. Dessverre var det bare i starten det ble mål, og dermed endte det opp med poengdeling.


Johan Nilsson Guiomar gjorde nok en god kamp for KIL.
En mellomfornøyd Jørn Karlsrud hadde denne korte kommentaren til oss etter kampen:

- Alt i alt var det kanskje greit med uavgjort. Vi kunne fort ha vunnet denne kampen. Hvis Haugesund hadde tatt alle poengene hadde det vært urettferdig, slo Jørn fast.

Mandag kommer vi med kommentarer fra spillerne. Følg med!

Fakta kan du lese under kamper

Sjekk tilstanden hva skader og kort angår under A-laget.Carl-Erik Torp gjorde sammen med Harald Stormoen en solid jobb på midtbanen.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor