Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

KIL/NTG var klart best

Publisert  12.09.2007
Jo Nørstebø feiret fredagens 17-årsdag på forskudd med å score alle fire målene.  
Espen Wik imponerte stort.

Jo Nørstebø og Espen Hansen Wik spilte vårsesongen for Galterud. Nå er begge i KIL, og de to var banens to desidert beste spillereonsdag kveld. At Nørstebø når han scorer fire mål

må si seg fornøyd er jo en selvfølgelighet. Wik spilte på den sentrale plassen og var glimrende både defensivt og offensivt. Han fikk sjansen etter at Kristian Jahr ble flyttet opp som spiss for å erstatte en helsyk Sverre Digerud og en halvsyk Stian Habberstad.

KIL/NTG ga ikke Sander så mye som en lillefinger. Litt rusk i forgasseren var det de første minuttene, men deretter gjorde KIL-gutta omtrent som de ville. Nørstebø viste seg første gang fram etter et drøyt kvarter. Lars Christian Krogh Gerson gjorde et flott forarbeid og med et ditto overlegg sendte han Nørstebø gjennom. Sistnevnte dunket ballen inn i nettet, og dermed slapp nervene helt tak i laget.

Nå skapte KIL/NTG mange sjanser framover. Flest i andre omgang, men også noen før. Blant annet burde Kristian Jahr ha økt ledelsen da han avsluttet alene med keeper fra omtrent seksten meter.

Kjetil Simensen

I stedet fortsatte Nørstebø sin private målorgie. Denne gangen var det høyreback Kjetil Simensen som var framme i angrep og spilte gjennom flankespilleren sin. Denne gangen avsluttet Jo i det korteste hjørnet – med et skudd keeper strengt tatt kunne ha reddet.

I pausen byttet Sander keeper, og den nye imponerte i begynnelsen av andre omgang med noen flotte redninger. Det måtte en lesjavær til for å punktere kampen. Alene med keeper fintet Jo skudd ned til høyre før han elegant løftet ballen inn i motsatt hjørne. Det var meget godt teknisk utført.

Punktum ble satt fem minutter seinere. Kristian Jahr kom seg til dødlinja og la ut. Nørstebø var nok en gang på plass. Han dunket ballen opp i nett-taket fra 10-12 meters hold.

Espen Wik er trukket fram, men vi kommer heller ikke unna høyreback Kjetil Simensen. Han brukte mye krefter på en rekke sugende løp oppover høyrekanten samtidig som han tok en kraftig revansj på Sanders Oliver Kalfoss som han sleit litt mot forrige gang de møttes. Simensen skal ha ros for utrettelig jobbing.

KIL/NTG er nå halvveis i høstens seriespill, og står fortsatt med full poengpott. Den eneste motstanderen man ennå ikke har møtt er Trysil som står for tur neste uke.

Her ser du tabellen.

Sander – KIL/NTG 1-4 (0-2)
Sandermoen
50 tilskuere
Dommer: Mirsad Vranesi, Løten FK
Ingen gule kort

0-1 Jo Nørstebø (16)
0-2 Nørstebø (29)
0-3 Nørstebø (57)
0-4 Nørstebø (63)
1-4 Ketil Damlien (str. 77)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug
Kjetil Simensen
Anders Bråten Fegri
Aleksander Nilsen
Mergim Hasi
(Sondre Nyseter fra 78.)
Hans Martin Forfot
(Mats Frydenberg fra 66.)
Espen Hansen Wik
(Gard Ragnar Killingberg fra 88.)
Lars Christian Krogh Gerson
Jo Nørstebø
(Stian Habberstad fra 72.)
Kristian Jahr
André Bjørkheim
(Kim Werner Pettersen fra 10.)


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor