Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En liten revansje

Publisert  17.09.2007
KIL 2 klarte bare uavgjort i vårkampen mot «Giffarna», men nå kom seieren.  
Patrick Holtet og Peter Samuelsson sto bak det andre KIL-målet.

Det så imidlertid ikke så bra ut for KIL i begynnelsen. Allerede i det tredje minutt ble mangeårig KIL-spiller Jermund Udnæseth lagt i bakken på vei gjennom mot KIL-målet. Dommeren pekte på straffemerket, men lot seg ikke påvirke av Galterudbenken som forgjeves hylte på rødt kort. Dessverre klarte ikke keeper Alexander van Wijk å redde Ståle Eikebråtens skudd og dermed sto det overraskende 0-1.

Imidlertid tok det ikke så lang tid før KIL svarte. Etter to brente sjanser fikk de rødkledde hull på byllen. Peter Samuelsson scoret to kjappe mål, begge etter flotte framspill fra venstresida. Først fra Kjetil Gerhardsen, så fra Patrick Holtet.

KIL holdt oppe intensiteten og tempoet bra i første omgang. Midtbanespillerne til Galterud ble mye løpende imellom, og Gerson, Linstad og Forfot hadde full kontroll. Det var derfor ikke mer enn rett og rimelig at førstnevnte la på til 3-1 etter å ha gjort det aller meste selv.

Innbytter Kristian Jahr slo til med 4-2 scoringen.

Andre omgang var ikke like god. Galterud spilte fysisk – etter vår mening til tider vel hardt, men så lenge dommeren ikke slo ned på det, må vi jo si at vi forstår dem. Det så ut som om dette satte en liten støkk i gutta våre. Det kunne nesten virke som om de var litt redde for å gå inn i de tøffeste duellene. Slik kan man ikke gjøre det ustraffet mot noe lag, og da Eikebråten scoret sitt andre mål for dagen ti minutter ut i andre omgang, var det faktisk ting som tydet på at bortelaget kunne komme tilbake.

Heldigvis klarte gutta våre å ta seg sammen. Når da futten samtidig begynte å gå ut av de blåhvite, kunne det bare ende på en måte. Først scoret Kristian Jahr etter et innlegg fra Patrick Holtet, deretter fikk Espen Hansen Wik god hjelp av en forsvarer til å sette punktum med 5-2.

Ingen av KIL-spillerne storspilte i dag, men Peter Samuelsson viste definitivt at han vil gjøre oppholdet på 2. laget så kort som mulig. Alt i alt var han nok banens beste.

KIL 2 – Galterud 5-2 (3-1)
Gjemselund Stadion
100 tilskuere
Dommer: Halvor Berg Sand, Sand IF

Gult kort: Petter Linstad

0-1 Ståle Eikebråten (str. 3)
1-1 Peter Samuelsson (11)
2-1 Samuelsson (13)
3-1 Lars Christian Krogh Gerson (35)
3-2 Eikebråten (56)
4-2 Kristian Jahr (67)
5-2 Espen Hansen Wik (85)

KIL(4-3-3)
Alexander van Wijk
Kjetil Simensen
Steinar Strømnes
Herman Odden (K)
Kjetil Gerhardsen
Hans Martin Forfot
Petter Linstad
Lars Christian Krogh Gerson
(Espen Hansen Wik fra 74.)
Jon-Kristian Krybelsrud
(Jo Nørstebø fra 67.)
Peter Samuelsson
(Kristian Jahr fra 60.)
Patrick Holtet


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor