Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Sikker seier i kulda

Publisert  19.09.2007
Et noe reservepreget KIL/NTG hadde ingen som helst problemer med å slå Trysil  

Sebastian Viker Alstadnes fikk sin debut i KIL-trøya.

Snøen hadde ikke lagt seg i Trysilfjellet ennå, men det var neimen ikke mye om å gjøre. Fjell-lufta sto mildt sagt friskt i ansiktet på KIL-spillerne som gikk av bussen i skibygda. Termometeret holdt seg imidlertid såvidt over null kampen igjennom, så på den gode banen var det absolutt mulig å spille fotball.

Trysilgutta kom ut på banen for å kjempe i hver eneste duell, og i begynnelsen sleit vi med å skape sjanser. Det var ikke på noen som helst måte farlig i den andre enden heller selv om keeper Jan Martin Knashaug bød på en publikumsredning av de sjeldne etter fem minutter. Dette var forøvrig det eneste skuddet Trysil hadde på mål i hele kampen. Noen sjanse vil vi ikke gå så langt som å kalle det.

Det tok en halvtime før det løsnet. Andre Bjørkheim tok tak på venstrekanten og fikk lagt inn til Espen Hansen Wik. Lysluggen gjorde ingen feil og sprakk nullen. Det ble også ei scoring til før pause, og denne gangen tok Andre saken i egne hender. Kim Pettersen vant et svakt utspill fra keeper og gjorde forarbeidet. før Bjørkheim viderebefordret ballen i mål..

Det tok noen minutter før gutta kom igang i andre omgang også, og da var det som i første omgang på venstresida det skjedde mest. 3-0 var nok kanskje kveldens peneste mål. Espen Wik sendte en stikker gjennom til Andre Bjørkheim som satte ballen vakkert i det bortre hjørnet.

Utover i andre omgang rant det bare på. Jo Nørstebø satte inn et mål mens kaptein Kristian Jahr sto for to. Først satte han inn ei straffe før han til slutt fikk stå på åpent mål på seks meters hold uten en motstander i noe som kunne likne på nærheten.

På slutten kunne det ha blitt enda flere mål, men effektiviteten var ikke all verden. Best på KIL/NTG var muligens Andre Bjørkheim som scoret to, hadde to assists og skaffet et straffespark. Vi må også si oss godt fornøyd med midtstopperne. Anders Bråthen Fegri og Aleksander Nilsen begynner virkelig å lære hverandre godt å kjenne. I dag hadde de fullstendig kontroll bakover på banen.

Trysil – KIL/NTG 0-6 (0-2)
Trysil stadion
20 tilskuere
Dommer: Mauricio Quijon Riquelme, Skobygda

Gult kort: Sondre Nyseter

0-1 Espen Hansen Wik (30)
0-2 Andre Bjørkheim (39)
0-3 Bjørkheim (60)
0-4 Kristian Jahr (str. 70)
0-5 Jo Nørstebø (75)
0-6 Jahr (82)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug
Sondre Nyseter
(Alexander Viker Alstadnes fra 78.)
Anders Bråthen Fegri
Aleksander Nilsen
Mergim Hasi
(Sebastian Viker Alstadnes fra 78.)
Kjetil Simensen
Kristian Jahr (K)
Espen Hansen Wik
Jo Nørstebø
Kim Werner Pettersen
Andre Bjørkheim


Nei, Sebastian har ikke fått to bilder på kil.no. Dette er broren Alexander som også debuterte.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor