Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Sverre fikk sjansen

Publisert  01.03.2006
Norges G17-landslag spilte uavgjort mot Belgia på La Manga tirsdag.  

Sverre Digerud spilte på uvant flankeplass mot Belgia.
Etter å ha slitt benken mot Tsjekkia på søndag, fikk Sverre Digerud tillit fra start mot Belgia tirsdag. Han fikk plass på flanken, en posisjon han ikke er spesielt vant til.

- Man kunne se at Sverre ikke var helt komfortabel med posisjonen sin. Han var god defensivt, men framover på banen klarte han ikke å få til så mye, forteller KIL Toppfotballs spillerutvikler Trond Amundsen.

Amundsen er på La Manga på et seminar i regi av NFF, og en del av programmet er å følge det norske G17 og G19 landslaget.

Kampen endte til slutt 2-2 etter at begge Norges scoringer ble satt inn av Brynes Tommy Høiland. Han spilte på Sverres favorittplass som midtspiss, og dermed ser det vel neppe ut til at KIL-gutten kan forvente å kunne ta denne posisjonen med der første.

Trond Amundsen var ikke voldsomt imponert over det norske laget. De spilte mye langt mot Høiland på topp, mens midtbanespillerne i hovedsak fikk defensive oppgaver.

Ellers kunne Amundsen hilse fra Espen Nystuen, som allerede er installert i Stabækleiren. Nystuen kunne melde om at han hadde blitt godt mottatt, men at det var noe uvant for ham å være "fersking" i troppen. Må tro om han må bære alt fotballutstyret?

Bryne med Jaakko Nyberg i troppen er også i Spania om dagen. Trond Amundsen hadde pratet med ham også:

- Jaakko har en kneskade, og spiller ikke her nede. Han regner med å være tilbake i kamp om et par uker, fortalte en hutrende Amundsen fra sidelinja av U19-kampen mellom Skottland og Irland i et kjølig Spania.

Merk at Vegard Skogheim er en flittig skribent på Trenerens hjørne, stikk innom og ta en titt på hva han tenker på om dagen!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor