Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fra tribuneplass

Publisert  27.09.2007
Hvordan er ståa i supporterklubben?  

Thomas Ramstad

Vi spør Thomas Ramstad, også kjent som Raggen, leder i KIL Supporterklubb.

Hvor mange medlemmer har supporterklubben nå?

Rett under 200, og det er vi fornøyd med. Vi er litt flere enn i fjor, selv om vi satt opp medlemskontigenten med 50 prosent i år.

Hvordan har flyttingen til sittetribunen på Gjemselund vært?

Det virker som de fleste er fornøyd. Det varierer hvor mange vi er som samles der, men slik var det på ståtribunen tidligere også. Vi skulle gjerne hatt plasser et hakk nærmere midten, det kan vi diskutere med KIL hvis vi satser på sittetribunen neste år også.

Noen bra borteturer?

Ja, vi har samlet en del folk til bussturene. For eksempel ble den første kampen i Mandal en morsom busstur. Og Sarpsborgturen var jo interessant på mange måter, selv om resultatene i de to kampene ikke var så bra. Vi satser på to borteturer på slutten av sesongen til bortekampene mot Moss og Hønefoss.

Hva kan man si om Adeccoligaen i høst, med stor forskjell mellom de beste og dårligste lagene og middels oppmøte på Gjemselund. Er det for lite spenning for KIL sin del?

Det der blir mye diskutert, uten at vi har noen konklusjon. Det hadde selvfølgelig vært mer folk om KIL var med i toppkampen. At det ikke er mange lokale spillere betyr ikke så veldig mye. Gutta har egentlig overprestert en periode nå, men det er bare det faste publikumet som kommer på kampene likevel. Jeg skjønner ikke helt innstillingen til Kongsvingerfolk, det er vel sammenligningen med årene i tippeligaen som gjør det vanskelig for noen å glede seg over gode prestasjoner i 1. divisjon.

Jørn Karlsrud mener Glåmdalen bør støttet mer. Hva synes du?

Jeg er enig. Glåmdalen bør hjelpe til med å få opp entusiasmen rundt KIL, og de i avisa som er mest engasjert i klubben bør begynne å skrive mer om KIL. Hva annet har vi å skryte av her på Vinger?

Hva skal til for at KIL kan kapre et opprykk senere?

Penger hjelper, men det løser ikke alt. Hvis vi klarer å beholde de fleste av årets spillere og samtidig få inn to-tre spillere med kvalitet, tror jeg Thomas Berntsen kan skape et topplag. Men det kommer gode klubber ned fra eliteserien, så det er tøft.

Har supporterklubben noen andre planer for høsten?

Tja, bortsett fra å se KIL-kamper, skal vi bidra litt foran dette Gakk Gakk-løpet i oktober.

Hvordan er det med forresten med fotball-puber på Kongsvinger etter Creutz brant opp?

Telegrafen har vært supporter-puben vår den siste tida, fra før Creutz ble borte. Der viser de også litt tv-fotball, forteller Thomas Ramstad, som også gleder seg over at ishockeylaget til KIL slo VIF2 i serieåpningen i går kveld.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor