Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vi undervurderer ingen!

Publisert  29.09.2007
Peter Samuelsson er klar på innstillingen må være på topp om KIL skal ta tre poeng på søndag  

Peter jubler for KILs fjerde mål på Toten i juni i år. Scoringen var en del av svenskens bidrag i en kamp der kollega John Pelu virkelig kjørte rundt med de gulkledde backene. Det har de neppe glemt.

Søndag kommer Raufoss på besøk til Kongsvinger, og de fleste forventer tre poeng mot bunnlaget fra Toten. KIL er på mange måter en slags joker i nedrykksstriden. I løpet av de neste ukene skal vi nemlig spille mot Raufoss, Sparta og Hønefoss, som alle kjemper knallhardt for å unngå nedrykk. Det skal heller ikke skjære seg mye for LøvHam før de også er nede i gørra vi er så uendelig glade for å slippe å være i. Bergenserne møter vi neste helg.

Uansett om motstanderen kommer fra nedre halvdel av tabellen akter ikke Peter Samuelsson å undervurdere totningene.

- Vi har gjort det så bra i høst at jeg ikke tror vi undervurderer Raufoss. Vi vet at vi er et bedre lag enn dem, men uten rett innstilling hjelper ikke det. Vi har gått på banen med samme innstilling uansett motstand i høst, og det har gått bra mot både topp- og bunnlag. Jeg håper vi unngår å undervurdere dem, men den fella har vi ikke gått i siden vårkampene. Da sleit vi på hjemmebane.

I vår slo KIL Raufoss ganske enkelt på bortbane. Selv om det ble litt spennende etter pause vant KIL komfortabelt 4-2 etter en sterk førsteomgang. Peter tror ikke kampen på søndag blir like lett:

Peter Samuelsson har puttet jevnt og trutt både i serien og cupen. Her etter et scoring mot Pors i juni.
- Raufoss har kniven på strupen og må vinne. Det gjør sitt til at det garantert blir tøffere nå. På våren hadde ikke vi så mange poeng før vi møtte dem så settingen var helt annerledes. Det blir en helt annen kamp nå. Uansett så tror jeg vi vinner hvis vi går på banen med rett innstilling.

Spissen, som står med 9 seriemål til nå, har gått et par kamper uten å score. Aner vi en formsvikt?

- Jeg sto jo over mot Molde på grunn av gule kort, og uka før Brynekampen hadde var jeg sliten, litt småsyk og hadde vondt i foten. Denne uka har jeg fått trent skikkelig og kroppen kjennes veldig bra, sier Peter, som gjerne scorer igjen mot Raufoss (som han gjorde sist):

- Det er viktig for meg å gjøre mål, men det viktigste er at laget vinner. Hvis jeg scorer og vi vinner så er det spesielt moro. Spiller vi opp mot vårt best på søndag så tar vi tre poeng. Nå har vi spilt mange serierunder med de samme spillerne og det er svært viktig at vi får tillit over mange kamper. Jeg tror det er en av grunnene til at vi har vært så sterke i høst, avslutter Samuelsson.

Får du ikke sett kampen på søndag så må du huske å melde deg på KILs egen SMS-tjeneste. Da går pengene rett i KIL-kassa, og ikke til en eller annen mediemogul. 


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor