Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Odden blir turner

Publisert  11.10.2007
Uten at han behøver å trene verken på bøylehest eller i skranke.  

Etter fire år i KIL gård ferden til Eidsvoll for Herman Odden
Det har en stund ligget i kortene at Herman Odden ville forsvinne fra KIL etter årets sesong. Han har slitt med å få spilletid på A-laget og har ønsket å få spille kamper på et høyere nivå enn 3. divisjon.

Herman har nå skrevet under en toårskontrakt med Eidsvold Turn, og blir dermed lagkamerat med gamle kjente som Bjørn Inge Rødfoss, David Molnberg og Than Tran.

Allerede i sommer var det aktuelt med en overgang, men KIL ønsket ikke å løse ham fra kontrakten. Hermans kontrakt går ut etter årets sesong, så han sto nå fritt til å velge klubb.

- Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på Odden. Det at vi har fått ham på plass allerede nå er et fint signal til andre spillere vi ønsker å ha hos oss, forteller Eidsvold Turns sportslige leder Geir Frigård til klubbens hjemmeside.

Som Peter Lindau fullfører selvfølgelig også Herman sesongen for KIL. Vi takker ham for innsatsen i KIL, og ønsker lykke til videre i karrieren.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor