Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Trolig ny svenske inn

Publisert  16.10.2007
Sportslig leder Åge Steen har også i år rettet blikket mot Sverige i spillerjakten, men Norge er forsatt et viktig marked for KIL  

Åge Steen

- Vi har først og fremt konsentrert oss om de spillerne vi har som står uten kontrakt. Vi har en dialog med de og vi ser det som svært viktig å ha samtaler med de som har prestert i år. Målet er å beholde deler av stammen i laget og vi er i god dialog med flere, forteller Åge til kil.no.

Det har en stund vært bortimot klart at noen spillere forsvinner fra KIL.

- Det har ligget i kortene at Herman Odden og Peter Lindau blir borte etter sesongen. Herman var jo på vei bort i sommer, men vi måtte beholde han ut sesongen. Han har nok godt av å gå et hakk ned og spille kamper uke etter uke for Turn. Peter har vært god i år og det er synd at han blir borte, men det har vi visst lenge, forklarer Steen.

Det som også har vært klart en stund er at KIL kommer til å ta opp noen junioren i A-stallen. KIL sportslige leder understreker at det er viktig for KIL å få frem egenproduserte spillere:

- Vi kommer nok til å ta opp minst to stykker. Det er spillere som har prestert bra både på juniorlaget og for 3. divisjonslaget. De har også trent jevnlig med A-laget og gjennom det vist hva de er gode for.

Når det gjelder jakten på nye spillere røper Steen at det ikke er snakk om profilerte spillere. Man satser mye på samme taktikk som i fjor. Og fjorårets spillerjakt skal man være bra negativ i hue for å være misfornøyd med.

- Vi har drevet et bredt søk på spillere og sett på kandidater i alle posisjoner, ettersom vi ikke helt vet hvem som blir og ikke. Vi har god kontroll på norsk 2. divisjon og på markedet i Sverige. Som i fjor så satser vi på unge friske spillere som kan få et løft ved å komme til KIL, forklarer Åge, som går langt i å antyde at KIL har en svenske på kroken:

- Når vi mister en svenske i Lindau så føler vi at vi kan hente en ny, og det er ikke usannsynlig at vi får se en ny svenske i KILs A-stall for 2008.

Som alltid er det økonomien som styrer det meste, men også på den fronten er det tegn som tyder på at handlingsrommet ikke er så ille for de som jakter forsterkninger:

- Økonomien avgjør det meste, men nå er det positive signaler fra markedsavdelingen og jeg har stor tro på at vi skal kunne stille et slagkraftig lag neste år. Både Thomas og jeg har sett mye fotball i år og jeg er trygg på at vi kommer gunstig ut, sier Steen, som ikke forventer at det skjer noe konkret med det aller første:

- Jeg regner med at det skjer mye rundt sesongslutt, avslutter Åge Steen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor