Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ønsk dem velkommen!

Publisert  24.10.2007
Sesongen 2007 går ubønnhørlig mot slutten, men arbeidet mot neste sesong er godt i gang  

Anderacet var en knallsuksess, men kan alene ikke sikre økonomiske krumspring for neste sesong.

Selv om det gjenstår to kamper i årets Adeccoliga kan vi slå fast at sesongen har vært god for KIL sin del. Nytt trenerapparat og mange nye spillere har etterhvert gitt svært gode resultater. Det er et faktum som er godt å ha med seg når man nå jobber mot neste sesong.

I den forbindelse er markedavdelingen svært aktiv. Vi håper både nye og gamle samarbeidspartnere tar dem vel i mot når henvendelsen kommer. KIL trenger et godt samarbeid med næringslivet for å nå sine mål, og med alt som skjer rundt anlegg i Kongsvinger og utvidelse av Tippeligaen mener de fleste at tidspunktet for å bli med på laget og satse er nå.

Mandag kveld hadde det sportslige apparatet møte med styret i klubben, men rammene for neste sesong er enda ikke spikret. Derfor håper vi, og ber vi om at alle i distriktet nå gjør sitt ytterste for at KIL så fort som mulig kan få på plass alle brikkene for 2008.

Og til slutt: Glem ikke å taue med deg folk på kamp på søndag. Avspark er kl 13.00 og motstanderen er Sparta. Tid for hevn!
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor