Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- De skylder oss to poeng

Publisert  27.10.2007
Vi vil ta igjen med et i rente!  

Trener Thomas Berntsen tenker selvfølgelig på den kontroversielle avslutning på vårens kamp mot Sparta Sarpsborg der pipeplåseren kom i fokus ved å gi Sparta straffe og utlikning på overtid etter en situasjon som skjedde godt utenfor 16-meteren.

- Vi vet selvfølgelig at dette er en «må»- kamp for Sparta siden de kjemper for å unngå nedrykk, så de kommer helt sikkert til å kjempe som løver. Vi husker imidlertid fortsatt det forsmedelige poengtapet før ferien. I tillegg vil vi revansjere oss for den dårlige forestillingen mot Sogndal, forteller Berntsen.

Sparta ligger på 13. plass, to poeng bak Raufoss på sikker plass. Med tap søndag kan de altså være klare for nedrykk allerede før siste serierunde.

Trenerne må som vanlig klare seg uten noen spillere. Magnus Sylling Olsen har karantene mens Petter Linstad igjen har pådratt seg trettheetsbrudd i foten. Disse to er selvfølgelig uaktuelle. I tillegg er Kris Smolinski meget tvilsom. Han har slitt med bihulebetennelse hele uka og ikke trent. Tiden vil vise om han er frisk nok til å være med på søndag.

Kampen om 4. plassen er fortsatt åpen. KIL ligger to poeng bak Moss, og målforskjellen er ganske lik. Østfoldingene har en vanskelig kamp borte mot opprykksjagende Bodø/Glimt så det er ikke urealistisk å håpe at KIL er blant de fire beste utpå søndagseftan.


Kris Smolinski sliter med betennelse i bihulene.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor