Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Svart

Publisert  09.03.2006
Flaut, stusslig og urovekkende er ord vi sitter igjen med etter onsdagens pinlige tap mot Raufoss.  

Tore Andreas Gundersen var den eneste som var opp mot sitt vanlige nivå. Ragnar Koffeld fikk en vanskelig jobb når han kom inn på stillingen 4-0 til Raufoss.
Nær sagt fra første minutt så det ut som om dette ikke var KIL-guttas dag. Det var hjemmelaget som dominerte fra start - og værre - de fortsatte med det hele kampen.

Etter 9 minutter kom den første mentale knytneven. Kai Olav Ryen skulle klarere en ball, og dommeren mente at den spratt opp i armen hans. Den sortkledde valgte å blåse straffespark til stor forundring for begge lags spillere. Den tidligere KIL-aktuelle Espen Haug gjorde ingen feil og satte inn 1-0.

Den som trodde dette skulle bli en vekker for gutta tok helt feil. Vi hang ikke på noen som helst måte med. Vi skapte ikke noe offensivt, og defensivt hang vi ikke sammen verken på midtbanen eller i forsvarsleddet. Trioen på midten ble løpende mye i mellom og etter ball og ballfører. Raufoss fikk også overganger der vi ikke hang med. Forsvaret sleit med personlige feil, og vi kunne være sjeleglade for at vi ikke fikk et nytt baklengsmål da Per Verner Rønning reddet glimrende på streken etter 12 minutter.

Vel 10 minutter senere var ikke samme Rønning så dyktig. Da plasserte han et Raufossinnlegg i eget nett.

I løpet av førsteomgang skapte vi en eneste liten sjanse. Den kom da en corner fra Håkon Wibe Lund ble headet over.

Vangjel Mile, KIL sin nye albanske flankespiller, debuterte onsdag. Han sleit veldig defensivt, og det er helt tydelig at han her har en del å lære om rollen sin. Heller ikke offensivt var han noen umiddelbar suksess, men det skal legges til at han hadde minimal hjelp fra lagkameratene sine her.

I pausen ble det gjort tre bytter. Tore Andreas Gundersen, Paul Olausson og Peter Lindau kom inn. Dette så ut til å heve laget til å begynne med. Gundersen og Olausson kom fint fram et par ganger på hver sin kant, og samme Olausson fikk også en dobbeltsjanse der han først headet i tverrliggeren før han plasserte returen rett på keeper. Dette var våre beste sjanser i hele kampen.

Slutt på alt håp om en vending av kampen ble det etter et knapt kvarter i andre omgang. Kai Olav Ryen var igjen uheldig; etter en stor feil kunne Adem Güven sette inn 3-0.

Vegard Skogheim holdt døra til gerderoben låst i nesten en halv time før pressen fikk slippe inn etter kampen.
Etter dette så det ut som om KIL ga helt opp. Innsatsen, som ikke hadde vært noe å skrive hjem om før i kampen heller, var nå dårlig. Det så ut som om gutta ønsket seg fortest mulig bort fra Toten, og ikke det at vi har noe imot disse vakre jordbruksbygdene i Oppland, men det ønsket vi oss også.

Raufoss puttet på enda to mål, og hadde det ikke vært for at Espen Haug bommet på dagens andre straffe hadde resultatet blitt enda værre.

Etter kampen hadde Vegard Skogheim og Trond Amundsen en lang prat med gutta. Nesten en halvtime tok det før journalistkorpset fikk komme inn i garderoben.

Vi får tro både spillere og trener er enig med oss. Dette var en meget svak kamp, og vi var langt fra å holde Adeccoliganivå. Vi håper og tror at det vil bedre seg allerede til helga. På søndag får gutta sjansen til å rette opp inntrykket når Nybergsund kommer på besøk til Kongsvingerhallen.

Helsvart

Raufoss - KIL 5-0 (2-0)
Mjøskrafthallen, 150 tilskuere

Ingen gule kort

1-0 Espen Haug (str. 9)
2-0 Selvmål (25)
3-0 Adem Güven (59)
4-0 Giannis Sombos (63)
5-0 Adem Güven (69)

KIL (4-3-3)
Ulrik Thomsen
Kjetil Kamark
Per Verner Rønning
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
Mads Kristian Skjervold
Petter Linstad
Patrick Holtet
(Peter Lindau fra 45.)
Håkon Wibe-Lund (K)
(Tore Andreas Gundersen fra 45.)
Bjørn Inge Rødfoss
(Ragnar Koffeld fra 65.)
Vangjel Mile
(Paul Olausson fra 45.)Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor