Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uaktuell kaptein?

Publisert  18.11.2007
Er Stormoens dager i KIL talte?  
Vi kan ha sett Harald i KIL-drakt for siste gang.

- Absolutt utelukket er han vel ikke, men det er ingen tvil om at vi nå vurderer andre alternativer. Vi har midtbanespillere på blokka som vil til KIL som vi nok kommer til å gi kontraktsforslag i løpet av uka, forteller Sportslig leder Olav Nyæter.

Noen spør seg nok hvorfor man er så katogoriske overfor sin kaptein, og siden kil.no har muligheten til å få et svar bestemte vi oss for å benytte den.

- Det er absolutt ikke for å være vanskelige, men vi har en stall å fylle opp, og vi ønsker selvfølgelig å gjøre det så fort som mulig. Når Harald ikke kan svare oss, synes jeg at vi av hensyn til alle parter må være ærlige, sier den tidligere toppscoreren.

- Betyr det dermed at dersom Stormoen banker på døra di neste helg får han den i ansiktet?

- Det får han selvfølgelig ikke, men i løpet av uka kan det hende vi har fått tak i en erstatter, og i en slik situasjon er det langt fra sikkert at vi har økonomi til en ekstra midtbanespiller, fortsetter Nysæter.

Generelt sett er det ikke vanskelig å få den relativt ferske Sportslige lederen til å prate, men på et punkt er munnen hans lukket med syv segl. Han vil ikke røpe navnet på noen aktuelle spillere utenfra.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor