Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Spennende

Publisert  22.11.2007
Sportslig leder Olav Nysæter letter litt på sløret og uttaler seg om to mulige nye KIL-spillere  

Ørjan Berg Hansen, her mot Skeid på Bislett i vår, kan få en kamerat til å hjelpe seg når de andre gutta synger slemme sanger om han.

I media har det kommet frem at KIL skal ha snakket med Olav Tuelo Johannesen, og Nysæter bekrefter at det er tilfelle:

- Vi har snakket med Olav Tuelo Johannesen og han har fått et tilbud fra KIL og vi venter å få et svar i løpet av et par dager, sier Nysæter, som legger til at 23-åringen selv har sagt seg veldig interessert i å spille for Kongsvinger.

En annen som ville bli glad hvis han signerer er Ørjan Berg Hansen, som er en god venn av angriperen. Vi, i kil.no, kan vagt huske at Ørjan snakket varmt om Johannesen under årets avslutningsfest.

Harald Stormoen kan ende i Sogndal, men KIL håper han blir her. Klubben håper også å knytte til seg saftkokerspissen Andreas Moen. Thomas Berntsens tidligere elev i Lørenskog er en målmaskin, men har ikke fått føttene til å snakke sognamål det siste året. Det har blitt lite spilletid.

- Vi har sendt en forespørsel til Sogndal i kveld. Det er første skritt på veien, og vil gi oss svar på spillerens situasjon, forteller Nysæter.

Den spennende fortellingen om Kjetil Kamark går også sin gang:

- Vi er fortsatt i dialog med Kjetil og slik det ser ut nå vil vi foreta justeringer og så gi han en ny frist, avslutter KILs sportslige leder.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor