Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Fantastisk kropp!

Publisert  30.11.2007
Destin Makumbu fikk de beste skussmål da han fredag gjennomførte og besto legesjekken  

Morten Kristiansen var svært fornøyd med at Destin blir KIL-spiller.

I følge kiropraktor Sondre Buvarp er KILs nye spiller svært godt trent, og knær, ankler og muskelatur var i uvanlig god stand.

KILs Morten Kristiansen kunne fortelle at KIL har jaktet på spilleren i snaut to måneder.

- Vi kjenner agenten hans ganske godt ettersom han har spillere i KIL fra før og det var han som tipset oss først. Så har vi sjekket ut med kontakter i Sverige og i tillegg trenere for lag som har spilt mot han, fortalte Morten.

- Vi håper dette er en klar forsterkning, la han til. 

Destin kan spille på alle plasser i forsvaret, men er først og fremst hentet som back. Det har vi forresten hørt før. Vi må nok vente i spenning før vi ser hvilken plass på laget engelskmannen tar. 

Destin hadde dette å si til det fremmøtte pressekorpset:

- KIL er et godt lag som ble nummer fire i år og det er gode spillere på laget. Jeg har også lest noen kampreferater, så dette var en lett avgjørelse for meg.

Glåmdalens Henning Danielsen, som er Tottenhamsupporter, fikk en Spurs genser av Destin. Fantastisk moro for Henning.
Vi lurte på hva han selv vil trekke frem som sine sterke sider:

- Jeg er rask, sterk, god en mot en og har gode pasninger. Og i fjor putta jeg fire mål, var svaret vi fikk på klokkeren engelsk. Vi legger til at han er høyrebeint, men også kan bruke venstrebeinet. Han har spilt mest venstreback.

Destin vil flyttet til Kongsvinger i januar og kun konsentrere seg om fotball og datteren de første månedene. Etter det vil han jobbe litt ved siden av fotballen. Målet hans nå er å prestere godt for KIL, og på sikt komme seg tilbake dit han opprinnelig kom fra, nemlig Premier League. 

- Ja, jeg vil bli bedre og utvikle meg i KIL. Dette er et steg fremover for min karriere, sa spilleren med juniorkamper og B-lagskamper for Tottenham.

Snøen dalte vakkert ned over Kongsvinger da Makumbu var ferdig med legesjekken, og han fikk det uunngåelige spørsmålet om været:

- Det er bra sammenlignet med der jeg kom fra, svarte han kjapt.

Se vår spillerprofil her.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor