Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Klubben går foran alt!

Publisert  21.12.2007
Styreleder Hans Erik Fremming forklarer situasjonen i klubben i sitt julebrev til kil.no sine lesere  

Hans Erik Fremming

Kjære supportere/fotballvenner

I disse travle fotballtider og førjulstid ønsker jeg å gi dere noen betraktninger og noen fakta som kanskje kan belyse noen av de utfordringene og avgjørelsene som klubben skal håndtere. De siste årene har vi mottatt penger fra auatomatinntekter. Disse har kommet godt med til drifting av våre unge spillere. Disse pengene er nå historie og må hentes på annet vis. Foran sesongen 2007 solgte vi Tore Andreas og Per Verner. Disse pengene var en direkte årsak til at vi har hatt et meget godt lag i 2007. Hva som hadde skjedd uten pengene kan ingen vite , men med pengene er blant annet Carl-Erik, Conny, Fredrik, Johan, John, Peter og Magnus vært blant våre krigere i 2007.

Pengene fra salg er altså benyttet til å skaffe og drifte gode fotballspillere.

Salget av Per Verner Rønning til AIK ga KIL mulighet til å hente flere gode spillere foran 2007 sesongen.
Foran sesongen 2008 har vår markedsavdeling lovet en god økning, men det er ikke tilstrekkelig til å dekke tapte automatinntekter, penger etter salg, generelt høyere kostnader med toppfotball og ønsket satsing. Vi har pr dags dato ingen kilde vi kan øse av. Det betyr at for å kunne drifte et godt fotballag i 2008 må det fremskaffes penger. Uten at alle disse pengene sprøytes inn fra eksternt hold må klubben selv etter beste evne fremskaffe disse. Det betyr i prinsipp at alle våre spillere til enhver tid er til salgs. Det være seg John Pelu eller andre. Det er selvfølgelig slik at vi til enhver tid ønsker å beholde våre beste spillere og profiler, men disse valgene må de som sitter med det økonomiske ansvaret ta. Jeg lover at dette ikke alltid er like enkelt, men i min verden vil klubben gå foran alt. Det betyr at noen vanskelige og upopulære avgjørelser må tas. Noen blir riktige og noen blir feil.

Uansett kan jeg love at mange legger ned en kjempeinnsats for klubbens beste. Alle fortjener en stor takk.

Jeg ønsker dere alle God Jul & Godt Nytt År.

Hans Erik Fremming
Styreleder


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor