Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Prioriteringsliste

Publisert  29.12.2007
Det er for øyeblikket fire spennende navn øverst på KILs prioriteringsliste for nye spillere  

Det er spennende dager med tanke på hvem vi får se i KIL-drakt neste år.
Og for ordens skyld så får vi nevne at bak spørsmålstegnet her skjuler Lasse Bergan Foss seg. Han er, så vidt vi vet, ikke av de på prioriteringslista.

Fredagens møte i avdelingen for sport resulterte i en nye prioriteringsliste over spillere. Magnus Sylling Olsen var øverst på den forrige lista, og som alle andre ble Olav Nysæter glad da han signerte på en ny kontrakt:

- Ja, det var godt å få med Magnus videre. John har vi egentlig sett bort fra en stund så at vi solgte han endret ikke lista, fortalte KILs sportslige leder til kil.no lørdag.

Han ville som vanlig ikke nevne noen navn, men de fire KIL jobber mest med nå kan settes i følgende båser (i tilfeldig rekkefølge):

Den første er en allsidig spiller som kan spille på de fleste defensive plassene samt på midtbanen. Nummer to har mange av de samme egenskapene, men holder seg helst til sentrallinja, der han faktisk også kan spille spiss (nei, det er ikke Ronny Johnsen eller Vidar Riseth!). Den tredje er en kant eller spiss med bra fart. Fjerdemann er en sentral midtbanespiller som kan beskrives som en sliter. En spennende spiller med en ganske lang fortid som proff i utlandet.

- På møtet satte vi opp en prioriteringsliste og jobber med de spillerne ut fra de rammene vi har. Det ser veldig positivt ut med tanke på at vi skal stille et slagkraftig lag da HamKam kommer til Kongsvingerhallen i slutten av januar, sa Olav, som gleder seg til den kampen:

- Det er alltid spennende å se nye spillere i aksjon, og det håper vi folk i distriktet benytter anledningen til å gjøre. 

PS: Det er enda ikke avgjort om det blir forhåndssalg av billetter eller ikke til denne kampen.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor