Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En god start på året

Publisert  01.01.2008
Ikke lenge etter at rakettene ble skutt ut fikk KIL ja fra to nye spillere, blant dem en U21-landslagsspiller.  
KIL forsterker laget med U21-landslagsspiller Steinar Strømnes.

Sent på kvelden første nyttårsdag ble KIL muntlig enige både med Glenn Atle Larsen og Steinar Strømnes om overganger. KIL-ledelsen har jobbet en stund med disse spillerne, og klubben er selvfølgelig meget fornøyd med at begge har sagt ja.

I Steinar Strømnes sitt tilfelle gjenstår det å få til en endelig avtale om betaling av kompensasjon for trening og utdanning, men etter det kil.no erfarer er man her meget nær en løsning med Vålerenga.

Steinar er ingen ukjent mann for klubben. Han var i Kongsvinger på utlån i hele høstsesongen, og fikk 7 kamper for A-laget. Da markerte han seg såpass at han ble tatt ut på U21 landslaget som slo Estland i november. Det at vi nå har fått en U21-landslagsspiller som Steinar til KIL må sees på som meget positivt. Steinar er forøvrig en anvendelig spiller kan brukes både på midtbanen og i forsvaret.

Den andre spilleren er nok litt mer ukjent for de fleste, men Glenn Atle Larsen kan etter vår mening bli en meget spennende spiller for KIL. Han har, selv om han ikke er eldre enn 25 år, rutine fra en rekke klubber både i inn- og utland. Nå ønsket han seg tilbake til Norge, og var etter sigende veldig fornøyd med at KIL viste interesse. Han er først og fremst midtbanespiller, men kan bekle de fleste offensive plassene på laget.

Vi ønsker begge to hjertelig velkommen. De som tar seg en tur i Kongsvingerhallen onsdag kl. 15.45 får trolig se begge i aksjon på trening.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor