Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Slit for lokale juniorer

Publisert  22.01.2008
Pål Håpnes forteller at også juniorene har noen tøffe dager på treningsfeltet, og snart er det kamp igjen  

Aso Aram er en lokal spiller som Pål gleder seg til å se i aksjon i Interkretsserien.

I likhet med A-laget kjøres det tøft også for juniorene på vinterstid. Trener Pål Håpnes mener de muligens kjører flere økter enn A-laget:

- Ja, vi har morgenøkter fire dager i uka og fem kveldsøkter i tillegg til kamper. Vi kjører med andre ord forholdsvis hardt vi også. Det er mye mengde når det kommer til trening og også en del kamper. Januar og februar er knallharde måneder med mange løpsøvelser.

Søndag kommer nyopprykkede Kolbotn på besøk i Kongsvingerhallen. Kampen starter klokken 13.00 og er en av en 10-12 treningkamper for juniorene frem mot seriestart. Flere av kampene spilles mens laget er med på NTG sin årlige utflukt til Tyrkia i Mars.

Seriestart for KIL/NTG Junior Elite er 2. april. Da møter gutta Lyn Oslo i hovedstaden. Før vi får se gutta spille seriekamp i Kongsvinger skal de også spille bortekamper mot Stabæk og Brumunddal. Første hjemmekamp er 18. april mot Moss.

Om årets mannskap hadde Håpnes dette å si tirsdag kveld:

Christoffer Haugen er en annen lokal spiller som det er knyttet forventninger til.
- Vi har egentlig ikke mistet så mange siden i fjor høst. Det er litt vanskelig å si hvor gode vi er ettersom noen er flyttet opp til A-laget og det avhenger litt av hvor mye jeg får bruke de gutta. Men for all del, jeg har gode spillere i bakhånd. Med fullt mannskap skal vi kunne hamle opp med de fleste i Interkretsserien og i enkeltkamper kan vi også ta de beste når vi har fullt mannskap, sa treneren om sitt nyopprykkede mannskap.

Sesongen 2008 består mannskapet av noen nye lokale spillere. Christoffer Haugen, Aso Aram, Richard Dalsberget, Simen Nordnes og Magnus Ullern er alle lokale helter som vi gleder oss til å se i aksjon.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor