Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vi hadde mye stang ut

Publisert  23.01.2008
Olav Tuelo Johannesen oppsummerte kampen på en god måte, både bokstavelig og i billedlig forstand  
Mon tro hva Thomas Berntsen og Morten Kristiansen tenker på her?

Mens HamKams flikk gikk stang inn, gikk Lars Erik Fremmings skudd på en merkelig måte i stanga for så å forsvinne ut på den andre siden av målet. Andreas Moen klarte også å treffe treverket, og da blir det en fattig trøst at vi iallefall ikke hadde færre målsjanser enn bortelaget.

- Vi burde minst ha fått uavgjort i dag. Jeg synes vi skapte mye, men det stokket seg foran mål. Uansett viser dette at vi er brukbart igang samtidig som vi selvfølgelig har en del å jobbe med, fortalte Thomas Berntsen.

Før vi så mye som rakk å spørre det opplagte oppfølgingsspørsmålet kom han oss i forkjøpet:

- Vi har mange nye spillere, så vi trenger å trene på samhandlinger. Vi kommer også til å fortsette med å jobbe med spillernes vurderinger i forhold til når vi skal spille med høy risiko og når vi skal spille mer sikkert. Når det er sagt er jeg godt fornøyd med en del av det de tre på topp presterte, spesielt i slutten av kampen. Jeg er også glad for at vi ikke fikk noen skader, avsluttet hovedtreneren.

Som de mest intelligente av våre lesere nok allerede har forstått benyttet vi også sjansen til å prate med en som spilte i nettopp HamKam i høstsesongen, nemlig Olav Tuelo Johannesen. Han kom godt fra sin første kamp i KIL-drakt og var også selv brukbart fornøyd.


Andreas Moen var borte i perioder, men på slutten viste han noe av det som bor i ham da han var farlig frampå flere ganger.

- Jeg kunne ha fått en frisk åpning i klubben, men dessverre fikk jeg ikke helt styring på headinga mi etter to minutter. Utover i kampen merket jeg at vi er inne i en hard treningsperiode, men en påslått kampknapp gjør at en ikke kjenner så godt at man er sliten. HamKam var ikke skremmende gode, og jeg kunne jo selv fikset uavgjort dersom jeg hadde scoret alene med keeper på 1-2. Jeg gjorde et galt valg og avsluttet med innsida av høyrefoten. Det skal jeg love å aldri gjøre i en seriekamp!

Et omkved i hallen var at Lars Christian Krogh Gerson hadde kommet meget godt fra debuten sin blant de store gutta. Selv var han også tilfreds:

- Det var veldig moro å spille. Jeg er sliten nå, men jeg synes det gikk rimelig bra kampen igjennom. Jeg synes laget spilte greit også, men det er jo mange av oss som ikke har spilt sammen før, og det merkes, fortalte Lars Christian.

Selv om 17-åringen har trent mye med A-laget er det noe spesielt med å trekke på seg drakta og spille kamp. Ikke overraskende trakk han fram noe av det HamKam er gode på som den store forskjellen på å møte spillere fra 3. divisjon og Tippeligaen..

- Tempoet og fysikken. HamKam er jo et godt fysisk lag og det merket jeg godt, men det er ingen tvil om at det absolutt ga mersmak å spille på A-laget, avsluttet han.

Det ga definitivt mersmak å se ham spille også.

I Conny Månssons skadefravær fikk Alexander van Wijk sin ordentlige debut på A-laget. Han gjorde en god innsats og kan ikke lastes for noen av baklengsmålene

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor