Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ny kamp mot god motstand

Publisert  26.01.2008
Kanskje møter vi gamle kjente?  
Vi håper å få se Fredrik Nilsen på banen mot LSK.

KIL gutta tar turen til Lillestrøm for nok en gang å spille mot et Tippeligalag. Lillestrøm spiller to kamper lørdag, og deler sin store A-stall i to jevne lag. Selv om vi med denne ordningen ikke møter et toppet LSK-lag, var Thomas Berntsen fredag rimelig klar på at det kom til å bli tøft.

- Vi møter god motstand på lørdag. Med denne kampen, kampen mot HamKam på onsdag og neste fredags bortekamp mot Fredrikstad er det ingen kjære mor for gutta.

Berntsen sliter fortsatt med noen skader. Han hadde håpet å få klare Magnus Sylling Olsen og Glen Atle Larsen, men ting tyder på at ingen av dem er spilleklare. Fredrik Nilsen var såvidt tilbake etter skade, og satt på benken hele kampen mot HamKam, men nå er han spilleklar og høyaktuell for en plass i startelleveren.

Når det gjelder gamle kjente er det to «gamle» KIL-gutter som kler seg i gult om dagen. Tore Andreas Gundersen spilte for KIL så sent som i 2006, mens vi må tilbake til forrige århundre for å finne siste gang Vidar Riseth var i klubben. Det er ingen tvil om at det hadde vært morsomt med et gjensyn med disse to.

Vi har ennå ikke fått laguttaket, men den får så fort vi har den. Trolig cirka en time før kampen starter klokken 1500.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor