Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Litt regn, men fin temperatur

Publisert  18.03.2006
KIL på plass på La Manga Club lørdag ettermiddag.  

Flott vårvær på den spanske landsbygda

Etter knappe fire timers flytur fra Oslo til Murcia og en rask transfer fra flyplassen er nå KIL-troppen på plass på Las Lomas Village. Forholdene ser meget gode ut, og det har vært solskinn helt til i dag.

Gutta gjennomførte ei lett trening med jogging og firkant før middagen ble inntatt senere på kvelden. I alt teller troppen som reiser nedover 30 personer. 

Fra i morgen starter det for alvor med to økter. Vegard Skogheim kunne på bussen fortelle at det her nede ville bli lagt vekt på lavintensive treninger i begynnelsen med terping på formasjoner og spillestil. Det vil forhåpentligvis gi spillerne overskudd til kampene mot Strømsgodset og Pors.

På siden av de ordinære øktene vil spillerutvikler Trond Amundsen kjøre enkelte sesjoner med sin gruppe av talenter. I den inngår Linstad, Gundersen, Leistad, Odden og 2 x Koffeld. Amundsen vil krydre oppholdet deres både med ekstra treningsøkter og noen samlinger med samtaler og fotballteori.

Vangjel Mile er førstereisgutt og ser ut til å trives. Her er han avbildet på Gardermoen.
En annen viktig ting med en slik tur er det sosiale. Det er mange nye i troppen, og et slikt opphold gjør selvfølgelig mye for å sveise troppen sammen. Allikevel er det på ingen måte noen kosetur. Dagene er hektiske, hvilket følgende eksempel på dagsprogram burde vise:

0830: Frokost
1030: Trening
1245: Lunsj
1630: Trening
1845: Middag

kil.no er eneste lokale representanter for media her på La Manga. For rykende ferskt KIL-stoff bør det dermed være selvsagt hvor du finner best informasjon.

 


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor