Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Viktig stilling

Publisert  08.02.2008
Styreleder Hans Erik Fremming er klokkeklar på at den utlyste stillingen som markedskoordinator er sentral i klubben  

Hans Erik Fremming

Etter at det i januar ble klart at Svein Olav Lund gir seg i jobben ble stillingen som markedskoordinator i KIL Toppfotball lyst ut tidlig i februar. 

- Jeg er veldig opptatt av å få på plass en markedmann. Det er en kjempeviktig stilling i vår organisasjon og akkurat nå er det pri en. Andre eventuelle endringer eller utvidleser i administrasjonen får vi ta etterhvert, sa Fremming til kil.no torsdag kveld.

Den nyansatte blir hovedmannen på marked og skal i utgangspunktet kun jobbe med denne delen av driften. KIL Toppfotball har pr i dag to og en halv stilling i administrasjonen (uten sport). Klubben ser for tiden nærmere på organisasjonen, men noen store utvidelser i antall lønnede folk ser ikke styrelederen for seg:

-Nei, vi vil fortsatt være en liten organisasjon fremover. Vi vil fortsatt måtte basere oss i stor grad på frivillighet, slo Fremming fast.

Se stillingsannonsen her.

Og husk årsmøtet i klubben 28. februar.
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor