Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Liker seg utendørs også

Publisert  10.02.2008
KIL/NTG slo Lørenskog ute på Rolvsrud kunstgress en halvkjølig februardag.  

Av forskjellige grunner var både Forfot, Krogh Gerson og Jahr uaktuelle til søndagens kamp. Dermed måtte trenerne komponere en ny midtbanetrio bestående av Simen Nordnes, Espen Hansen Wik og Mats Frydenberg. De mestret oppgaven godt – spesielt imponerte Wik i den defensive rollen.

Underlaget var litt uvant. Kunstgresset var nytt og flott, men raskere enn i Kongsvingerhallen. Det at det var vått gjorde også sitt til at ballen innimellom stusset leit.

KIL/NTG kom best igang, men mye ble litt for upresist. Det gjorde sitt til at Lørenskog til tider fikk blod på tann. Spesielt la vi merke til en god og bevegelig midtbanespiller som søkte rommet mellom våre midtbane- og forsvarsspillere, men etterhvert som Nordnes og Wik fikk justert, løste de oppgaven godt.

1-0 var ikke direkte ufortjent, men kom på en litt merkelig situasjon. Kjetil Simensen tok et raskt og lurt frispark fra hjørnet av 16-meteren inn til André Bjørkheim på første stolpe. Er vi snille kan vi si at André flikket ballen videre, men skal vi være ærlige, må vi nok innrømme at det vel var en sleiv. Uansett gikk ballen videre tvers gjennom feltet til bakre stolpe der Simen Nordnes kom stormende. På helt åpent mål var det umulig for ham å bomme, og dermed var ledelsen et faktum.

Det var ingen sjanserik kamp, men ved et par anledninger før pause markerte Espen Hansen Wik seg. Først var han nede i eget forsvar og en angrepsspiller akkurat i avslutningsøyeblikket. Deretter gikk han i angrep og smalt ballen i stanga.

I andre omgang kom det bokstavelig talt et nytt KIL-lag på banen. Da hadde trenerne foretatt ikke mindre enn sju bytter og faktisk var det nå slik at hele forsvarsrekka besto av ferske spillere.

Det nye laget sleit litt i begynnelsen av andre omgang. Lørenskog tok over det meste av midtbanespillet og vi sleit også med å få satt forsvaret ordentlig. Det bedret seg imidlertid etterhvert, og spesielt etter at trekanten på midten ble snudd slik at vi spilte med en offensiv og to defensive midtbanespillere ble det klart bedre.

Stian Habberstad var en av bare tre som spilte hele kampen. I første omgang var han midtspiss, men etter pause ble han flyttet ut på kanten. Han taklet begge rollene meget bra og var en drivende kraft bak flere av angrepene.

Med 1-0 var det en nerve i kampen, men den ble etterhvert borte. Med et kvarter igjen gikk en sterk Sverre Digerud i duell med Lørenskogs midtstoppere. Ballen havnet i bakrommet hos André Bjørkheim som sikkert scoret fra drøyt seksten meter.

I siste spilleminutt var det Digerud selv som fikk æren av å score. Sondre Nyseter klarerte kontant med panna fra forsvaret og Stian Habberstad gjorde resten av forarbeidet før han ga Digerud en flott pasning slik at spissen kunne sette ballen i mål via stolpen.

Det var definitivt en fortjent seier. Med unntak av første halvdel av andre omgang var det KIL/NTG som var best. Det er lett å rose det offensive spillet, men forsvaret skal også ha all ære av spillet sitt. De følger opp de tre første treningskampene og har ikke sluppet inn mer enn et mål i år. Bakerst ruver også keeper Jan Martin Knashaug. Han oser selvtillit om dagen, og det legger både med- og motspillere merke til.

Lørenskog – KIL/NTG 0-3 (0-1)
Rolvsrud kunstgress
20 tilskuere

Ingen gule kort for KIL/NTG

0-1 Simen Nordnes (16)
0-2 André Bjørkheim (76)
0-3 Sverre Digerud (90)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
(Richard Dalsberget fra 45.)
Aleksander Nilsen
(Alexander Henriksen fra 45.)
Aso Aram
(Sondre Nyseter fra 73.)
Mergim Hasi
(Ailo Nordsletta fra 45.)
Mats Frydenberg
(Christoffer Haugen fra 45.)
Espen Hansen Wik
(Magnus Ullern fra 43.)
Simen Nordnes
(Gard Ragnar Killingberg fra 45.)
Jo Nørstebø
(Sverre Digerud fra 45. min)
Stian Habberstad
André Bjørkheim


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor