Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Mangler styreleder

Publisert  11.02.2008
Valgkomiteens leder Lars Løfsgaard har kontroll på nesten alt, men styreleder Hans Erik Fremmings avgang er en utfordring  

Hans Erik Fremming, her tilskuer til en kamp med KIL 2 i 2006, har mange timer på Gjemselund.

Hans Erik Fremming har som kjent bestemt seg for å gå av som leder i KIL Toppfotball. Forklaringen er enkel:

- Jeg gjør det rett og slett for for å bruke mindre tid på fotball. Hovedgrunnen er dermed at jeg må bruke mindre tid på KIL og mer tid på min sivile jobb. Så mye som jeg reiser i jobben er det ikke lett å kombinere med styreledervervet i en klubb som KIL.

Fremming har lang fartstid og kan derfor gi seg med god samvittighet:

- Jeg har drevet på med fotball på en eller annen måte siden jeg begynte på løkka i 1986. De siste fire årene har jeg sittet i styret i toppfotballen, og de to siste årene som leder. Jeg har behov for mer fritid nå, sier Fremming til kil.no.

Fremming sine år i KIL har vært begivenhetsrike, og da vi tvinger han til å trekke frem det han er mest fornøyd med får vi følgende svar:

- Vi har klart å opprettholde en sunn økonomi og en 4. plass i Adeccoligaen er vel heller ikke å forakte. I tillegg er jeg fornøyd med at vi endelig fikk på plass en avtale med KIL Fotball. Vi skal heller ikke glemme anleggsvedtaket forrige måned. Det gjør at det blir et spennende 2008 for fotballen i Kongsvinger.

Fremming forteller videre at han ikke er direkte misfornøyd med noe, men at det alltid er en masse man kunne gjort annerledes og/eller bedre. I tillegg sender han en takk til de frivillige:

- Klubben bærer preg av å være avhengig av de frivillige og der er det mange å takke. Men fortsatt trenger vi enda flere frivillige, avslutter KIL Toppfotballs avtroppende styrleder.

Valgkomiteens leder, Lars Løfsgaard har lenge visst om Fremmings avgang.

- Vi leter etter styreleder og det har vi gjort en stund. Vi har flere navn på blokka som vi gjør aktive fremstøt for å overbevise, forteller Lars, som kan friste kandidatene med et nytt organisasjonskart. Vel og merke hvis årsmøtet stemmer for forslaget:

- Vi har jobbet med å få på plass de frivillige i boksene på kartet. Nå har vi konkrete navn i alle boksene på kartet. Dermed er det en klubb med folk som tar ansvar i de ulike rollene som trenger en styreleder, frister Lars, som samtidig understreker at klubben stadig trenger flere frivillige. Men de mest sentrale ansvarområdene er altså besatt.

Lars Løfsgaard
Noen av jobbene er det styremedlemmer som har, men her kan det bli endringer:

- Vi har også jobbet med å minske antallet styremedlemmer. De som i dag sitter i styret har oppgaver som de fortsatt skal ha ansvaret for, men man må ikke nødvendigvis sitte i styret for å ha det ansvaret, forklarer Lars.

I det nye forslaget ligger det at styret skal bestå av 3 medlemmer og en vara.

Lars har ikke vært ensom i jobben. Med seg har han hatt en gruppe som har sett på organisasjonen, og hatt som mål å gjøre styreledervervet attraktivt.

- Vi må takke de som har bidratt og det er Pål Håpnes, Roy Holt, Svein Ystenes, Hans Erik Fremming, Karl Erik Rimfeldt, Jens Njøsen, Olav Nysæter og Åge Steen.

Årsmøtet i KIL Toppfotball, der den nye strukturen eventuelt vedtas og ny styreleder skal velges, finner sted på Gjemselund 28. februar klokken 19.00. Medlemmer i klubben har stemmerett.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor