Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Torp er frisk

Publisert  14.02.2008
Carl-Erik er kvitt kyssesyken, men det er fortsatt en del rusk i KILs stall  

Carl-Eriki fint driv.

- Carl-Erik Torp har vi fått positive tilbakemeldinger på. I forhold til testene er han frisk , men ting kommer til å ta tid. Han skal begynne å røre på seg igjen på mandag, men ikke trene fotball. Vi må nok regne med godt og vel en måned til før han er i slag, sa Thomas Berntsen til kil.no torsdag ettermiddag.

Det er positive nyheter for klubben, men det er andre som sliter. Keeper Conny Månsson er som kjent skadet, men det er fortsatt usikkert hvor lenge han er ute. I følge Berntsen driver Conny sitt opptreningsprogram og er på bedringens vei. Men hvor lenge han er ute er det altså umulig å si noe om.

Glenn Atle Larsen sliter med noe av det samme som Conny. I tillegg har han en avrivning i lysken. 

Da Steinar Strømnes endelig var tilbake etter U-21 kampene var det første han gjorde å tråkke over. Det er ikke alvorlig, men han har trent lite denne uka. Johan Nilsson Guiomar sleit før helga med en betennelse, men den er nå så godt som borte.

Denne uka har med andre ord vært litt amputert hva antall spillere angår. KILs trener forteller at de har lagt om litt og trent mer fysikk:

- Ja, vi har hatt en veldig tøff uke, men har også øvd litt på spillestil. Dessverre er vi så få at det er lite funksjonelt å legge ned veldig mye tid på å trene lagspill.

I helga er det ikke treningskamp, men gutta skal nok røre seg litt uansett. De pakker nemlig bagene sine og reiser til Trysil:

- Vi skal spille five a side turnering mot Moss og Nybergsund på fredag. På kvelden blir det middag og sosialt samvær. Lørdag blir det skikjøring, forteller Berntsen.

Vi ønsker god tur.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor